Nejprodávanější hudba - březen 2024
rock

Noční obraz
Vladimír Mišík, jehož poslední deska Jednou tě potkám získala šest cen Anděl a zaznamenala vynikající ohlasy, vydává v září 2021 nové studiové album s názvem Noční obraz.
rock

Noční obraz

670 Kč
Surface Sounds
Čtveřice Kaleo se dala dohromady na Islandu v roce 2012.
rock

Surface Sounds

791 Kč
Cum On Feel the Hitz
Album „Cum On Feel The Hitz“ je komplexním výběrem těch největších hitů a nejzásadnějších skladeb skupiny.
rock

Cum On Feel the Hitz

710 Kč
Chronicle: The 20 Greatest Hits
Creedence Clearwater Revival byla americká rocková skupina, která existovala od prosince 1967 do června 1972.
rock

Chronicle: The 20 Greatest Hits

926 Kč
Najlepšie  roky
Dvojalbum Najlepšie roky legendárnej rockovej skupiny Tublatanka je jedným z vrcholov vinylovej edície Opusu v roku 2020.
rock

Najlepšie roky

665 Kč
Smutku dávám sbohem
Třinácté řadové album skupiny Harlej přichází téměř přesně tři roky po předchozí úspěšné albové nahrávce Hodný holky zlý kluky chtěj.Obsahuje 11 původních písní, většinou od kapelníka Tondy Rauera.
rock

Smutku dávám sbohem

287 Kč
Vzhůru přes oceán
První oficiální album skupiny Vitacit s názvem Vzhůru přes oceán! Vyšlo poprvé v roce 1990 a fanoušci ho považují za jeden ze základních kamenů českého heavy metalu.
rock

Vzhůru přes oceán

287 Kč
Once Upon A Mind
Páté studiové album britského písničkáře. Poté, co Blunt na poslední nahrávce The Afterlove z roku 2017 koketoval s elektronikou, na tomto albu Once Upon A Mind se vrací zpět k tomu, co umí nejlépe. A to jsou klasické písně, které chytnou za srdce.
rock

Once Upon A Mind

413 Kč
Pošli to tam!
Michal Pavlíček sestavil novinkové autorské albumvduchu svého vnímání hudby jako svobodnéhohorizontubez hranic a stylových omezení. Sousedí zde tedy skladby různorodé, postavené tu na sólové kytaře, jinde na vokálu.
rock

Pošli to tam!

674 Kč
Voices from beyond
Livin Free je kapela ovlivněná americkou hudbou. Je to moderní rocková muzika ovlivněná blues, gospelem a okrajově i soulem. Hudba vzdálená diatonice, zažitým slovanským postupům v jónské a aiolské harmonii.
rock

Voices from beyond

269 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 37 položek
<< < 1 2 3 4 > >>