Nejprodávanější Kniha - březen 2024
Vysoké školy a VOŠ

Praxe výroby piva nejen v malých pivovarech - 11%
V současné době je na trhu množství knih popisujících konzervativní teorii výroby českého ležáku nebo naopak kreativní tvorbu receptů všemožných pivních stylů vyráběných v nespecifikovaných podmínkách domácího vaření či minipivovaru.
Vysoké školy a VOŠ
Ukázky

Praxe výroby piva nejen v malých pivovarech

360 Kč
320 Kč
Zápisy práv do katastru nemovitostí - 11%
Publikace Zápisy práv do katastru nemovitostí obsahuje podrobný výklad jednotlivých typů věcných práv k nemovitostem, a to optikou katastrálního úřadu.
Vysoké školy a VOŠ

Zápisy práv do katastru nemovitostí

1 683 Kč
1 496 Kč
Čtení – reflexe – interpretace - 11%
Předkládaná publikace přináší elementární uvedení do práce s textem a interpretace. Je určena především začínajícím vysokoškolským studentům humanitních oborů a filosofie, avšak také učitelům na gymnáziích a středních školách.
Vysoké školy a VOŠ
Ukázky

Čtení – reflexe – interpretace

171 Kč
152 Kč
Gramatika současné španělštiny - 11%
Nová autorská španělská gramatika, která obsahuje všechny běžné gramatické jevy v přehledné grafické úpravě. Pravidla mluvnice doplňuje mnoho příkladů a poznámek tak, aby skutečně odrážela současnou podobu španělštiny.
Vysoké školy a VOŠ

Gramatika současné španělštiny

206 Kč
183 Kč
Italština pro začátečníky + odkaz - 11%
Italština pro začátečníky obsahuje dvanáct lekcí, které jsou zaměřeny na aktivní použití běžného jazyka v nejčastějších situacích.
Vysoké školy a VOŠ

Italština pro začátečníky + odkaz

313 Kč
278 Kč
Korejština - 11%
Učebnicový komplet je vhodný jak pro výuku pod vedením učitele, tak pro samostudium. Jeho součástí je brožura obsahující překlady úvodních dialogů ze všech lekcí, řešení cvičení a korejsko-český slovníček. Jazyková úroveň A1/A2 - A2/B1/B2.
Vysoké školy a VOŠ

Korejština

629 Kč
559 Kč
Vybrané kapitoly z teoretické fyziky II. - 11%
Druhý díl učebnice určené pro vysokoškolské studenty fyziky i další zájemce. Obsahuje základní partie ze statistické fyziky, elektromagnetického pole a speciální i obecné relativity.
Vysoké školy a VOŠ

Vybrané kapitoly z teoretické fyziky II.

360 Kč
320 Kč
Somatologie - 11%
Základní učebnice předmětu Základy anatomie a fyziologie člověka od renomovaného autora učebnic a skript a přednášejícího somatologie, anatomie a kineziologie. Publikace je doplněna téměř dvěma sty obrázky, které doplňují a ilustrují text.
Vysoké školy a VOŠ

Somatologie

314 Kč
279 Kč
Metody výroby neželezných kovů a zpracování odpadů - 11%
V knize jsou souhrnně vyloženy hlavní principy fyzikálních a chemických procesů umožňujících extrakci kovů z rudných surovin nebo kovonosných odpadů a rafinaci vyrobených kovů. Tematicky je kniha rozdělena do čtyř částí.
Vysoké školy a VOŠ

Metody výroby neželezných kovů a zpracování odpadů

324 Kč
288 Kč
Vnitřní lékařství pro nelékařské zdravotnické obory - 11%
Učebnice pro studenty bakalářského programu lékařských a zdravotně sociálních fakult a vyšších odborných škol se zdravotnickým zaměřením. Aktualizovaná a zcela přepracovaná publikace, která je nezbytná pro absolvování studia.
Vysoké školy a VOŠ

Vnitřní lékařství pro nelékařské zdravotnické obory

467 Kč
415 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 43 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>