Nejprodávanější Kniha - březen 2024
ostatní

WOMAN 2024
Nástěnný kalendář na rok 2024. Ženská krása v černobílém pojetí zachycená objektivem světoznámého fotografa Adolfa Ziky.
ostatní

WOMAN 2024

44 Kč
Sabotér z Osvětimi
Na osudu mladého vojáka Arthura Dodda dokumentuje kniha nepříliš známou historii britských válečných zajatců v Osvětimi. Arthur padl do zajetí roku 1943 a v táboře strávil téměř dva roky.
ostatní

Sabotér z Osvětimi

44 Kč
Popismus

V legendární Factory se pravidelně scházela společenská a kulturní smetánka té doby, od Lou Reeda a jeho Velvet Underground po Eddie Sedgwickovou či Boba Dylana.

ostatní
Ukázky

Popismus

338 Kč
Šťastně až na věky
Co s sebou přináší žití v polyamorii? Může být dlouhodobý milenecký poměr šťastný? Jak snadno se člověk stane závislým na internetové seznamce? A jde mít trvalý vztah a zároveň další sexuální partnery? Velmi intimní rozhovory v časosběrném dokumentu.
ostatní

Šťastně až na věky

386 Kč
Tajemné Železné hory
Vlastivědná kniha s více než 320 originálními barevnými fotografiemi, mapkami a QR kódy Vás vybízí, abyste se vydali do krajiny Železných hor.
ostatní

Tajemné Železné hory

611 Kč
Veletoč osudu
Autorka líčí s dokonalou znalostí reálií příběh své židovské rodiny, jejíž příslušníky zavál osud do všech koutů světa.
ostatní

Veletoč osudu

323 Kč
Debora

Autobiografický román starší sestry dvou slavných bratrů – Isaaca Bashevise a Israela Joshuy Singerových – vyšla poprvé v jidiš v roce 1936, později byla autorčiným synem přeložena do angličtiny.

ostatní

Debora

321 Kč
Skrytý Tibet
(5x)
Podrobné vylíčení cest po jižním Tibetu, které italský antropolog a fotograf Fosco Maraini podnikl v letech 1937 a 1948, patří dnes k nejvýznamnějším dokumentům o životě Tibetu a jeho obyvatel před čínskou invazí ze začátku padesátých let.
ostatní

Skrytý Tibet

404 Kč
Cesta kolem světa
Autor tradičně nazývaný Jan z Mandevillu, podle posledních bádání rytíř anglického či francouzského původu, který žil ve 14. století, líčí své údajné putování tehdy známým světem od Francie před Jeruzalém do Persie, na Kavkaz a do Indie.
ostatní
Ukázky

Cesta kolem světa

619 Kč
Mezi nebem a pacientem
(4x)
Při jeho práci jde o vteřiny. Během nich se musí rozhodnout, vytěsnit emoce a často si i sáhnout na dno. Lékař letecké záchranky Marek Dvořák takové situace zažívá denně a teď i vás vezme do světa, o kterém snil už jako malý kluk.
ostatní

Mezi nebem a pacientem

350 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>