Nejprodávanější audioknihy na CD - březen 2024
česká

Král v nesnázích
Detektivní příběh z prostředí nejstarší stolní hry.
Sedmdesátá léta dvacátého století. Bulharské Slunečné pobřeží hostí mezinárodní šachový turnaj. Mezi velké favority patří i český zástupce Michal Talián. Ten je však nalezen mrtev.
česká

Král v nesnázích

269 Kč
Louis Pasteur
Louis Pasteur (1822–1895) byl francouzský biolog a chemik, jeden z nejvýznačnějších vědců 19. století. Založil nové vědecké obory – stereochemii, mikrobiologii, imunologii –, objevil vakcíny proti sněti slezinné a vzteklině.
česká

Louis Pasteur

403 Kč
Vrah je v každém z nás
Legendární detektiv pražské mordparty Jan Štoček stojí za vyřešením zásadních tuzemských kriminálních případů, mezi které patří sériový vrah Ivan Roubal nebo Orlické vraždy.
česká

Vrah je v každém z nás

404 Kč
Všech 15 her a texty, na které se nedostalo
Původně 17CD box z roku 2010 opět v prodeji, nyní ve formátu 3CD-MP3.
česká

Všech 15 her a texty, na které se nedostalo

719 Kč
Zavražděný sen a jiné povídky
Jeden z našich předních autorů psychologické prózy osvědčil mistrovský talent nejen při psaní románů, které dnes patří ke kanonickým dílům české meziválečné literatury, ale i ve své bohaté a pestré povídkové tvorbě.
česká

Zavražděný sen a jiné povídky

269 Kč
30 pověstí o městech, hradech a zámcích - 19%
30 našich známých měst, hradů a zámků představuje audiokniha pověstí určených malým i velkým posluchačům.
česká

30 pověstí o městech, hradech a zámcích

316 Kč
257 Kč
Agrometal
Román inspirovaný komediálním televizním seriálem. Čeho je muž schopen pro lásku ke své ženě? Pokud ji miluje, dá se říct, že všeho na světě. Například zúčastnit se hudební soutěže, aniž by uměl hrát na nějaký hudební nástroj či zpívat.
česká

Agrometal

314 Kč
Děkujeme, že jste přišli - 19%
Záznam představení nabitého dobrou zábavou a veselým vyprávěním. Večer plný humoru s legendou české filmové komedie Zdeňkem Troškou a scenáristou Markem Kališem. Populární režisér Zdeněk Troška je vtipným vypravěčem historek z natáčení i ze života.
česká

Děkujeme, že jste přišli

239 Kč
194 Kč
Pojďme se smát - 19%
Vzpomínková kniha osobitého českého písničkáře, textaře a básníka, plná humorných příběhů z jeho života, ve kterých se promítají autorovy osobní zážitky z cest po světě i postřehy ze setkání s nejrůznějšími lidmi.
česká

Pojďme se smát

316 Kč
257 Kč
Kněžna Ludmila
Ludmila se s radostí podvolí otcovu přání a provdá se za přemyslovského knížete Bořivoje. Když se jim narodí syn, jejich štěstí se zdá být úplné. Zdání však klame.
česká

Kněžna Ludmila

305 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 119 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 12 > >>