Nejprodávanější tituly - březen 2024
světová

Alt-Life
Alt-Life je příběh z budoucnosti. Josiane a René patří do generace 50/50. Žijí napůl ve skutečnosti, napůl ve virtuální realitě. A lidstvo právě potřebuje uprchnout z umírajícího světa...
světová

Alt-Life

538 Kč
Moje Rusko
Nejnovější publicistická kniha Moje Rusko. Zprávy ze ztracené země známé ruské novinářky a dlouholeté redaktorky a zvláštní zpravodajky listu Novaja gazeta Jeleny Kosťučenkové velmi věrně odráží hlavní autorčiny reportérské zájmy.
světová
Ukázky

Moje Rusko

338 Kč
Šťastně zmařená svatba
Eden předstírala, že je šťastná. Vzít si Huntera za muže dávalo smysl! Až na to, že ona nechtěla jeho… a on nechtěl ji. To Remy, Hunterův svědek byl ten pravý. Poznala to už před pěti roky z toho, jak ji sevřel v náručí, jemně i silně zároveň.
světová
Ukázky

Šťastně zmařená svatba

69 Kč
Pasažér
(4x)
Po dlouhých šestnácti letech, jež uplynuly od vydání světového bestselleru Cesta, nedávno zesnulého klasika americké literatury Cormac McCarthyho, vychází nový román Pasažér. Odehrává se v roce 1980 a sleduje osudy záchranáře Bobbyho Westerna.
světová
Ukázky

Pasažér

448 Kč
Temný les
(7x)
Druhý díl trilogie Vzpomínka na Zemi.
světová
Ukázky

Temný les

449 Kč
Svatba vzpurného hraběte
(1x)
Komplikovanými vztahy v rodině Carringtonových proplouvá Genny se zručností zkušeného lodivoda. Nejdůležitější pro ni je chránit svou ovdovělou sestru a kvůli tomu neváhá využít, stejně jako její dědeček generál, jakoukoli strategii.
světová
Ukázky

Svatba vzpurného hraběte

109 Kč
Dopis z Mnichova
Známý malíř Ludvig Rute nedbá zákazů souvisejících s covidem-19 a na oslavu, kterou pořádá ve svém domě v odlehlé vísce poblíž hranic s Norskem, pozve všechny své sourozence. Neviděli se spoustu let a on by jim rád sdělil něco důležitého.
světová

Dopis z Mnichova

341 Kč
Dívka s modrou krví
(1x)
Životní příběh drsného spolumajitele palírny Remyho Renauda by mohl nastartovat kariéru osudem stíhané televizní producentky Cosimy. Zbývá jen jediné, podepsat smlouvu a začít s natáčením. Tak jednoduché to ale nebude.
světová
Ukázky

Dívka s modrou krví

69 Kč
V zajetí oceánu
Jameson Neally, známý také jako Joker, je jedním z nejproslulejších hackerů na světě. Zásadně pracuje sám, ale okolnosti ho přinutí, aby z dálky sledoval a dohlížel na sestru svého přítele.
světová
Ukázky

V zajetí oceánu

69 Kč
Jáma
(3x)
Kříďák, drásavý a děsivý psychothriller C. J. Tudor, se stal nejúspěšnější knižní prvotinou roku 2018. Nyní je tu Jáma, příběh, v němž autorka co do hrůznosti a napětí ještě přitvrdila...
světová

Jáma

53 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>