Nejprodávanější hudba - březen 2024

Jezus Kristus Neexistus?
Pokud jste si mysleli, že jste už slyšeli všechno, pak vám skupina J.A.R. se svým novým albem Jezus Kristus Neexistus? opět připomene, že vaše domněnka neplatí.

Jezus Kristus Neexistus?

332 Kč
Meteora ( Deluxe, 20th Anniversary)

V březnu roku 2023 to bylo dvacet let, co vyšla druhá studiovka amerických Linkin Park. Deska Meteora patří k nejúspěšnějším nahrávkám tohoto tísíciletí, s prodejem přes 16 milionů kopií jde o osmé nejprodávanější album jedenadvacátého století.

Meteora ( Deluxe, 20th Anniversary)

2 222 Kč
Mne sa neschováš

Album Petra Nagya Mne sa neschováš nadviazal v roku 1985 na jeho superúspešný debut a v predaji ho ešte prekonal, keď pokoril hranicu pol milióna kusov...

Mne sa neschováš

476 Kč
Roky a dni
Roky a dni je tretí štúdiový album Miroslava Žbirku, ktorý vyšiel v roku 1983 vo vydavateľstve Opus.

Roky a dni

476 Kč
Sklenice vody
Album Jaroslava Hutky Sklenice vody obsahuje návrat k akvarelovým písním, jak je sám autor nazývá. K nahrávání alba přizval Jaroslav Hutka rockového kytaristu Pavla Marcela, aby jeho tradičně košaté a pestré texty získaly i nový, zajímavější zvuk.

Sklenice vody

270 Kč
Sobě věrnej
Škwor slaví čtvrtstoletí existence a zůstává Sobě věrnej!

Sobě věrnej

354 Kč
Something to Give Each Other
Australský zpěvák, herec a model Troye Sivan nedávno zazářil v novém seriálu The Idol. Během natáčení si odskočil i do studia, kde nahrál už třetí album.

Something to Give Each Other

377 Kč
Špejchar 1969-1991 I-II
Vladimír Mišík není vyznavačem seskupování písní do nových výběrů, ale občas učiní vzácnou výjimku. Tou debutovou bylo v roce 1993 ohlédnutí za první části jeho dodnes velmi úspěšně kariéry rockového písničkáře.

Špejchar 1969-1991 I-II

959 Kč
Úsměv Mony Lisy
Eva Burešová vydala své nové album, které nese název Úsměv Mony Lisy.

Úsměv Mony Lisy

332 Kč
Za horama, za lesama...
Jazzový pianista, komponista i aranžér Emil Viklický se v plném pracovním fofru dožívá pětasedmdesátky. Tato reedice symbolizuje jeho moravským původem danou slabost pro lidové písničky, proměněné v kompozice pro základní trio a speciální hosty.

Za horama, za lesama...

527 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 91 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 10 > >>