Nejprodávanější tituly - březen 2024
psychologie

Vstříc kosmologii - 11%
(1x)
Kniha známého francouzského psychiatra se věnuje zdánlivě běžným psychickým i fyzickým jevům a ukazuje, jak psychický rozměr člověka komunikuje s kosmickým rozměrem světa.
psychologie

Vstříc kosmologii

234 Kč
208 Kč
Zakázané přesvědčovací techniky - 14%
Jak snadno přesvědčit ostatní, aby v různých situacích udělali to, co chcete? Dozvíte se v této neocenitelné příručce!
psychologie

Zakázané přesvědčovací techniky

232 Kč
199 Kč
Život na hraně
(1x)
Všichni žijeme „na hraně“. Kdykoliv se můžeme dostat na tu horší stranu. Autor ukazuje cestu, jak se dostat zpátky – nahoru, jak prožít kvalitní život. Kniha může působit jako lék v těžkých chvílích „za hranou“.
psychologie

Život na hraně

72 Kč
7 návyků úspěšných teenagerů - 11%
Kniha 7 návyků úspěšných teenagerů přibližuje dospívajícím nadčasové principy, které jim pomohou vytvořit si základ pro zvládání nejobtížnějších problémů v jejich dalším životě.
psychologie

7 návyků úspěšných teenagerů

315 Kč
280 Kč
Hněv a jeho smysl - 11%
Rozpoznání hněvu a fantazií s ním spojených je cestou, jak uvést do rovnováhy vztah mezi já a okolním světem. Kniha je určena psychologům, psychoterapeutům a čtenářům se zájmem o populárně psychologickou tematiku.
psychologie

Hněv a jeho smysl

278 Kč
247 Kč
Máme dítě s handicapem
Kniha vychází z vlastní autorčiny zkušenosti. Sleduje krok za krokem cestu k přijetí dítěte s handicapem, snaží se nabídnout i určité způsoby, jak může rodič pomoci sám sobě, aby měl dost sil překonat počáteční zklamání a bezmoc.
psychologie

Máme dítě s handicapem

134 Kč
Nevěra - 20%
Rozšířená a zčásti přepracovaná populárně odborná monografie našeho předního poradce pro manželství, partnerské a rodinné vztahy nabízí i tentokrát vlastní pracovní definici pojmu nevěra a přehled jejích hlavních typů.
psychologie
Ukázky

Nevěra

166 Kč
133 Kč
Psychologie osobnosti - 14%
Monografie shrnuje nejnovější poznatky o hlavních tématech psychologie osobnosti - temperamentu, rysech, inteligenci, sebepojetí, motivaci a vývoji osobnosti. Důraz je kladen na vývoj v oboru za posledních pětadvacet let.
psychologie

Psychologie osobnosti

464 Kč
399 Kč
Schizofrenie v kazuistikách - 20%
Schizofrenie je choroba mnoha podob s často barvitými příznaky, jindy naopak s příznaky těžko postižitelnými, svádějícími k chybné diagnóze, a tím i k chybné léčbě. Tento neviditelný chorobný proces v konečném důsledku mění člověka k nepoznání.
psychologie
Ukázky

Schizofrenie v kazuistikách

135 Kč
108 Kč
Spektrum poruch příjmu potravy - 20%
Kniha je výsledkem dlouhodobé klinické a výzkumné práce editorky, vynikající české odbornice na poruchy příjmu potravy, a spolupracujících odborníků, především lékařů a psychologů.
psychologie
Ukázky

Spektrum poruch příjmu potravy

458 Kč
366 Kč
Zobrazuji 401 - 410 z 418 položek
<< < 1 .. 39 40 41 42 > >>