Nejprodávanější tituly - březen 2024
zoologie

Planeta hmyzu
Příroda nás ohromuje svou složitostí a hmyz tvoří významnou část těchto důmyslně vybudovaných systémů, v nichž my představujeme jen jeden druh z milionů.
zoologie

Planeta hmyzu

232 Kč
Poznejte hmyz našich zahrad - 11%
Všimli jste si, kolik drobných obyvatel má vaše zahrada?
zoologie

Poznejte hmyz našich zahrad

269 Kč
239 Kč
Včelařit jako včela - 11%
Po mimořádně úspěšném prvním dílu Myslet jako včela přichází autor s další přelomovou knihou, v níž se zabývá včelstvy jako biologickými celky.
zoologie

Včelařit jako včela

359 Kč
319 Kč
Vlk - 11%
Vlci v nás již od nepaměti vzbuzují silné emoce. Někteří z nás je obdivují pro jejich působivé lovecké schopnosti, druzí z nich mají strach a zatracují je kvůli útokům na hospodářská zvířata a další je ctí jako mocný symbol divočiny.
zoologie

Vlk

497 Kč
442 Kč
Vycvič si mazlíčka! - 11%
Chcete svého mazlíčka naučit běhat slalom, dát pac, vychovat k čistotnosti, zbavit strachu ze stříhání drápků? S klikrem se vám to podaří i u králíků, morčat, krys a spol.!
zoologie

Vycvič si mazlíčka!

224 Kč
199 Kč
Divoká symfonie - 10%
(3x)
Dan Brown si odskočil od dobrodružství profesora Langdona a vydává svou první dětskou knížku! Divoká symfonie představuje mimořádně zábavný čtenářský zážitek nejen pro děti, ale i pro jejich rodiče.
zoologie
Ukázky

Divoká symfonie

354 Kč
318 Kč
Mámino poslední objetí
Díky knize Mámino poslední objetí se srdce a mysl čtenářů stanou vnímavější vůči hlubokému propojení mezi lidmi a zvířaty a promění jejich pohled na život okolo nás.
zoologie

Mámino poslední objetí

314 Kč
Jak zvířata myslí a co cítí
Víte, že mravenci se dokážou poznat v zrcadle a delfíni se navzájem oslovují jménem? Biolog Karsten Brensing vypráví ohromující příběhy ze zvířecího světa.
zoologie

Jak zvířata myslí a co cítí

161 Kč
Obří obleva - 11%
Vydejte se na ces tu po jednotlivých kontinentech pravěké Země a tváří v tvář se setkejte s podivnými, úžasnými a obřími tvory doby ledové.
zoologie

Obří obleva

359 Kč
319 Kč
Spousta, spousta zvířat - 50%
Jsou prťavá, nebo obrovská. Vypadají naštvaně, nebo legračně. Ráda létají, nebo se cachtají ve vodě. Jsou úžasná, mimořádná, zkrátka super! Ať se podíváš kamkoliv, všude jich je spousta. O kom je řeč?
zoologie

Spousta, spousta zvířat

323 Kč
161 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 47 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>