Nejprodávanější Kniha - březen 2024
zoologie

Vycvič si mazlíčka! - 11%
Chcete svého mazlíčka naučit běhat slalom, dát pac, vychovat k čistotnosti, zbavit strachu ze stříhání drápků? S klikrem se vám to podaří i u králíků, morčat, krys a spol.!
zoologie

Vycvič si mazlíčka!

224 Kč
199 Kč
Divoká symfonie - 10%
(3x)
Dan Brown si odskočil od dobrodružství profesora Langdona a vydává svou první dětskou knížku! Divoká symfonie představuje mimořádně zábavný čtenářský zážitek nejen pro děti, ale i pro jejich rodiče.
zoologie
Ukázky

Divoká symfonie

354 Kč
318 Kč
Mámino poslední objetí
Díky knize Mámino poslední objetí se srdce a mysl čtenářů stanou vnímavější vůči hlubokému propojení mezi lidmi a zvířaty a promění jejich pohled na život okolo nás.
zoologie

Mámino poslední objetí

314 Kč
Jak zvířata myslí a co cítí
Víte, že mravenci se dokážou poznat v zrcadle a delfíni se navzájem oslovují jménem? Biolog Karsten Brensing vypráví ohromující příběhy ze zvířecího světa.
zoologie

Jak zvířata myslí a co cítí

161 Kč
Obří obleva - 11%
Vydejte se na ces tu po jednotlivých kontinentech pravěké Země a tváří v tvář se setkejte s podivnými, úžasnými a obřími tvory doby ledové.
zoologie

Obří obleva

359 Kč
319 Kč
Spousta, spousta zvířat - 50%
Jsou prťavá, nebo obrovská. Vypadají naštvaně, nebo legračně. Ráda létají, nebo se cachtají ve vodě. Jsou úžasná, mimořádná, zkrátka super! Ať se podíváš kamkoliv, všude jich je spousta. O kom je řeč?
zoologie

Spousta, spousta zvířat

323 Kč
161 Kč
Evoluce všeho - 11%
(3x)
Svět, jak podrobně dokládá Ridley, je prostoupen nikým neplánovanou a neřízenou evolucí, která je zdrojem a motorem všeho důležitého nejen v přírodě, ale i ve společnosti; nové věci vznikají spontánně, v drobných a postupných přírůstcích.
zoologie

Evoluce všeho

359 Kč
319 Kč
Zvířátka kolem nás - 11%
Rádi se díváte na zvířátka v přírodě nebo vás někdy polekají nezvaní hosté u vás doma?
zoologie
Ukázky

Zvířátka kolem nás

134 Kč
119 Kč
Citový život zvířat - 11%
Starostlivě pečující veverky, věrně milující krkavci, soucitné myšky a truchlící laně – také si tyto city spojujete jen s lidmi? Peter Wohlleben, lesník a autor bestsellerů, člověk s vášnivým zaujetím pro přírodu, čtenáře opět přivádí v úžas.
zoologie
Ukázky

Citový život zvířat

332 Kč
295 Kč
Tesaříci (makrofotografie) - 11%
V knize autor představuje tvarovou i barevnou krásu 138 druhů tesaříků, jak je zachytily barevné makrofotografie, průběžně pořizované od roku 1980.
zoologie

Tesaříci (makrofotografie)

449 Kč
399 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 43 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>