Nejprodávanější tituly - březen 2024
kariéra

Radost z práce - Uspořádejte si svůj profesní život - 20%
(1x)
Po bestsellerech Zázračný úklid a Žít s radostí vychází nová kniha slavné Marie Kondo, která svou inspirativní metodu úklidu nyní přenesla na oblast zaměstnání. Spolu se Scottem Sonensheinem, psychologem v oblasti organizace práce, poradí, jak můžete dosáhnout výsledku, který vám změní život.
kariéra
Ukázky

Radost z práce - Uspořádejte si svůj profesní život

199 Kč
159 Kč
Sestavte dobrý marketingový plán - 20%
(1x)
Tato nová příručka vás krok za krokem provede procesem sestavování úspěšného marketingového plánu. Od marketingového auditu přes stanovení cílů, přípravu rozpočtu, sepsání plánu a jeho prezentaci až po jeho realizaci.
kariéra
Ukázky

Sestavte dobrý marketingový plán

229 Kč
183 Kč
Vítězit - Nemilosrdná cesta na vrchol - 11%
Elitní trenér Tim Grover, mezi jehož svěřence se řadili takoví slavní basketbalisté jako Michael Jordan, Kobe Bryant či Dwyane Wade, ve své nové knize přináší brutálně upřímný návod na to, jak vítězit v podnikání, sportu i ve všech jiných oborech.
kariéra

Vítězit - Nemilosrdná cesta na vrchol

314 Kč
279 Kč
Jak vycházet s problémovými lidmi - 11%
Všichni známe ten typ lidí, co z každého setkání udělá kovbojku – vztahovačný kolega v práci, věčně si stěžující příbuzní.
kariéra

Jak vycházet s problémovými lidmi

224 Kč
199 Kč
Motivační rozhovory v praxi - 11%
Motivační rozhovory jsou komunikačním přístupem zaměřeným na podporu klientů v nalézání a rozvíjení vnitřní motivace ke změně chování.
kariéra

Motivační rozhovory v praxi

269 Kč
239 Kč
První kroky v manažerské pozici - 11%
Získali jste svou první vedoucí pozici?
kariéra

První kroky v manažerské pozici

314 Kč
279 Kč
V obklíčení blbých šéfů (i blbých podřízených) - 11%
Jak porozumět kolegům, šéfům i podřízeným. Thomas Erikson, autor bestselleru V obklíčení idiotů se tentokrát zaměřil na místo, kde trávíme třetinu dne. Málokde je taková příležitost ke konfliktům, nedorozuměním, podrazům a intrikám, ale taky k přá
kariéra

V obklíčení blbých šéfů (i blbých podřízených)

359 Kč
319 Kč
Umění války - 11%

V této slavné adaptaci Sunova slavného traktátu o válce mistr poučuje svého žáka o jemných nuancích válečného umění. Umělecké ilustrace cenami ověnčeného kreslíře Pete Katze zobrazují bitevní scény i strategické scénáře, a tak odvěké vojenské zásady

kariéra

Umění války

449 Kč
399 Kč
Objevte své PROČ - 11%
Nezáleží na tom, zda jste právě nastoupili do svého prvního zaměstnání, jestli jste vedoucím týmu nebo dlouholetým ředitelem firmy. Návody a cvičení v této knize vám pomohou na cestě k trvalému úspěchu a pocitu naplněnosti.
kariéra

Objevte své PROČ

332 Kč
295 Kč
Rokovy výlety do historie - 11%
Kniha je zajímavou kombinací současnosti a minulosti. Jednou linií jsou kouzelné výlety hlavního hrdiny Roka do různých historických epoch, kdy se seznamuje se životem na dvorech nejslavnějších panovníků v dějinách...
kariéra

Rokovy výlety do historie

179 Kč
159 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 65 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 7 > >>