Nejprodávanější Kniha - březen 2024
beletrie

Problém tří těles - 11%
(17x)
První díl trilogie s rozmachem Duny a stejnou dávkou akce jako Den nezávislosti.
beletrie
Ukázky

Problém tří těles

449 Kč
399 Kč
Střízlivění - 11%
(1x)
Svět prochází obrovskou geopolitickou změnou. Těžiště ekonomické moc přechází ze Západu do zemí jako Čína a Indie, mění se i celkové mocenské poměry a vztahy. Co to znamená pro malé národy a pro malé země, jako je Česká republika?
beletrie

Střízlivění

126 Kč
112 Kč
Usedlost - 11%
(5x)

Usedlost se odehrává na jednom místě, ale v různých dobách. Začíná v současnosti – žena, která odlehlé rodinné stavení s pozemky právě zdědila, k nim nemá příliš silný vztah, připadá si tam cizí.

beletrie
Ukázky

Usedlost

439 Kč
390 Kč
Děti Duny - 11%
Třetí díl monumentání ságy. Paul Atreides mizí v poušti. Za sebou zanechává Arrakis, v bezútěšné poušti se objevuje stále víc zeleně – ale také kněžské byrokracie, která se ohání jeho jménem.
beletrie
Ukázky

Děti Duny

449 Kč
399 Kč
Opráski 2024 - stolní kalendář
Letos poprvé vychází týdenní stolní kalendář oblíbeného komiksu Opráski sčeskí historje na rok 2024.
beletrie

Opráski 2024 - stolní kalendář

44 Kč
Prapodivné potíže I: Kuňkadlení - 11%

Čerstvě osiřelý šestnáctiletý mladík zdědí panské sídlo po svém podivínském dědečkovi. Spolu s domem však musí přijmout i povinnost, že pořídí soupis nepřeberných kuriózních sbírek, jež jeho předek nashromáždil v rozlehlých sklepeních.

beletrie
Ukázky

Prapodivné potíže I: Kuňkadlení

430 Kč
382 Kč
Prapodivné potíže II: Stín sviště - 11%

V druhé knize Prapodivných potíží Jonathan Lambshead spolu s přáteli pokračuje v nebezpečném putování Aurorou, alternativním univerzem plným bizarní bytostí a podivných kouzel, kam jej dovedly tajné dveře v podzemí rodinného sídla.

beletrie
Ukázky

Prapodivné potíže II: Stín sviště

403 Kč
358 Kč
Černý cukr - 11%
(3x)
Ve vesnici kdesi v Karibiku se objeví hledač pokladů Severo Bracamonte – pátrá po bohatství, jež tu podle legendy před třemi staletími zůstalo po podivném ztroskotání lodi kapitána Henriho Morgana.
beletrie
Ukázky

Černý cukr

223 Kč
198 Kč
Divadlo světla - 58%
(3x)
Barokní Praha, počátek 18. století. Slávek je jediným dítětem stavebního mistra, který pracuje pro význačné architekty. Slávkova rodina přežije mor a před ním samotným se otevírá nadějná budoucnost, pak ho však málem připraví o život střet s kočárem.
beletrie

Divadlo světla

238 Kč
99 Kč
Čtvero ročních období v Římě
(2x)
Výjimečná kniha – je plná mimořádných postřehů a popisuje Doerrova dobrodružství v jednom z nejúchvatnějších měst na světě. Anthony čte Plinia, Danta a Keatse - staré kronikáře Říma - a navštěvuje náměstí, chrámy a pamětihodnosti...
beletrie

Čtvero ročních období v Římě

89 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 100 > >>