Nejprodávanější Kniha - březen 2024
předškoláci

4x Krtek (komplet v krabičce) - 11%
Sada čtyř leporel s příběhy Krtečka a jeho kamarádů je ideálním vánočním dárkem pro nejmenší děti. Každé výukové a poznávací leporelo se skládá ze čtrnácti barevných ilustrací. Krátké obrázkové příběhy pomohou vašemu dítěti rozvinout slovní zásobu.
předškoláci

4x Krtek (komplet v krabičce)

359 Kč
319 Kč
Dráček Prdlavka - 11%
Veselé dračí dobrodružství s vtipným příběhem, krásnými ilustracemi a „prdícím“ tlačítkem pro dětí od 3 let!
předškoláci

Dráček Prdlavka

332 Kč
295 Kč
Fufi a její kamarádi - 11%
Barevné pracovní listy jsou zaměřené na rozvoj řeči především u dětí s vývojovou dysfázií a na děti s odlišným mateřským jazykem. Využít je ale mohou rodiče, logopedi a pedagogové MŠ i u běžných dětí.
předškoláci

Fufi a její kamarádi

242 Kč
215 Kč
Hovnivál Hugo - 11%
Víte, kdo je hovnivál? Je to brouk, který před sebou válí kuličku z hovínek ostatních zvířat. Jenže hovniválovi Hugovi jedna kulička nestačí, chce jich mít co nejvíc! Hromadí je po celém lese a ničeho jiného si moc nevšímá.
předškoláci
Ukázky

Hovnivál Hugo

266 Kč
236 Kč
Jediné, co si přeji k Vánocům... - 11%
Světýlka, řetězy, cukroví...Nikdy není Lišák šťastnější než o Vánocích. Letos ale nebudou tak veselé, protože je jeho přátelé nebudou slavit s ním. Podaří se mu tento příběh změnit?
předškoláci

Jediné, co si přeji k Vánocům...

215 Kč
191 Kč
Jestli počkáš trochu dýl, tak sem přijde krokodýl - 11%
Co dělat se špatným vysvědčením v dešti? Jaké to je chovat doma krokodýla? Jak rychle běhá rychlosrna a jak se chová děda dětina?
předškoláci
Ukázky

Jestli počkáš trochu dýl, tak sem přijde krokodýl

206 Kč
183 Kč
Kouzla a zaklínadla pro děti - 11%
Zábavný způsob, jak u dětí rozvíjet fantazii a paměť. Čáry máry pod kočáry – a je to tu! Knížka plná kouzel, zaklínadel a zaříkadel nejen pro malé čarodějky a čaroděje má pro každého něco.
předškoláci
Ukázky

Kouzla a zaklínadla pro děti

224 Kč
199 Kč
Krtek a malí pomocníci - 11%
(1x)
Druhý svazek řady poznávacích leporel pro nejmenší je zaměřen na různé činnosti. Děti se setkají se svým oblíbeným Krtečkem a jeho kamarády, kteří pečou koláče, stavějí sněhuláky nebo domeček, starají se o zahrádku…
předškoláci

Krtek a malí pomocníci

134 Kč
119 Kč
Moje zvuková knížka Hudba - 11%
Miluješ hudbu? Klasiku, rock, jazz nebo reggae? A víš, jak se od sebe tyto hudební styly liší a které nástroje v nich hrají prim? Objev to v této knížce s více než 100 zábavnými zvuky. Poslechneš si nástroje i hudebníky, kteří na ně hrají.
předškoláci

Moje zvuková knížka Hudba

413 Kč
367 Kč
Prvotřídní blázni maj potíže s kázní - 11%
Co všechno snědl náš pes na Vánoce za dárky, proč někteří rodiče doma chovají šimpanze a proč je učitelský sbor celkem slušný námět na horor?
předškoláci
Ukázky

Prvotřídní blázni maj potíže s kázní

206 Kč
183 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 215 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 22 > >>