Nejprodávanější Kniha - březen 2024
dům a zahrada

Aby vás rostliny milovaly
Jakmile začnete pečovat o rostliny, naučíte se lépe starat i sami o sebe, své blízké i naši planetu. Vydejte se do světa rostlin a objevte, jak si můžete začít vytvářet svůj vlastní zelený koutek - a to jak doma, tak v mysli a v srdci.
dům a zahrada
Ukázky

Aby vás rostliny milovaly

89 Kč
Farma která nás živí
Sleduj v průběhu celého roku život na farmě. Poznej činnosti, které je potřeba na rodinné farmě dělat, různá zvířata, plodiny, stroje.
dům a zahrada

Farma která nás živí

134 Kč
Lesní zahrady v praxi - 11%
Lesní zahrada je místem, kde se si člověk a příroda vycházejí vstříc a setkávají se pod korunami stromů a s půdou pod nohama. Nemusí nutně vypadat jako les – důležité je, že umožňuje přírodním procesům, aby se rozvíjely k prospěchu rostlin, lidí ...
dům a zahrada
Ukázky

Lesní zahrady v praxi

430 Kč
382 Kč
Truhlářství - Tradice z pohledu dneška - 11%
Původně učebnice pro dva truhlářské obory, nábytkářství a stavební truhlářství dnes přibližují postupy starých mistrů a stavitelů. Konstrukce nábytku a Konstrukce stavebního truhlářství vychází v dotisku nového vydání po více než sedmdesáti letech.
dům a zahrada

Truhlářství - Tradice z pohledu dneška

287 Kč
255 Kč
Úspěšný chov slepic - 11%
Tato kniha vám pomůže vybrat si správné plemeno slepic. Dozvíte se, co slepice potřebují, aby zůstaly zdravé, jak je nejlépe ustájit, krmit a pečovat o ně.
dům a zahrada

Úspěšný chov slepic

341 Kč
303 Kč
Domečky pro včely a užitečný hmyz - 11%
Když se vám podaří přivábit samotářské včely, osy a jiný užitečný hmyz, vaše zahrada ožije ¦ opylené plodiny přinesou bohatou úrodu, ekologicky a šetrně se zbavíte mnohých škůdců.
dům a zahrada

Domečky pro včely a užitečný hmyz

206 Kč
183 Kč
Jak si zařídit domov - 11%
(2x)
Taky si rádi prohlížíte časopisy o bydlení a chcete to mít stejně krásné u vás doma?
dům a zahrada

Jak si zařídit domov

332 Kč
295 Kč
Zahradničení bez rytí - 11%
(1x)
Zahradničit bez rytí – je to vůbec možné? A proč vlastně? Autoři této knihy (a mnozí jiní) svou zahradu tímto způsobem obdělávají již celá desetiletí. Ušetří si tak spoustu času i práce.
dům a zahrada
Ukázky

Zahradničení bez rytí

403 Kč
358 Kč
Zelené pokoje - 11%
Jak můžete proměnit svou zahradu, aby byla intimnější a útulnější? Jaké ověřené postupy a architektonické triky a prvky využít, aby vám přinášela radost každý den v roce? Nechte se inspirovat!
dům a zahrada
Ukázky

Zelené pokoje

629 Kč
559 Kč
Divoké trvalky - 11%
Přetvoření vaší zahrady nestojí nic v cestě, už fungují zahradnictví, která mají v nabídce nejrůznější druhy divoce rostoucích domácích trvalek – neboť ty se samozřejmě nikde v přírodě nevykopávají! A autoři knihy předkládají vyzkoušené návrhy...
dům a zahrada

Divoké trvalky

314 Kč
279 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 78 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 8 > >>