Nejprodávanější Kniha - březen 2024
děti a mládež

Krtek a potopa - 11%
(1x)
Leporelo pro děti s půvabnými ilustracemi Zdeňka Milera o krtkovi a jeho přátelích.
děti a mládež

Krtek a potopa

134 Kč
119 Kč
Samolepky krok za krokem - Princezny - 11%
Tento hravý samolepkový sešit plný barev povzbuzuje děti k dolepování a dokončování obrázků s princeznami. Úkoly v sešitě jsou sestaveny tak, aby se zvyšovala jejich obtížnost.
děti a mládež

Samolepky krok za krokem - Princezny

89 Kč
79 Kč
Moje první čtení - Ezopovy bajky
Knížka Ezopovy bajky obsahuje několik krátkých poučných příběhů o zvířátkách. Jsou vyprávěny jednoduchým a srozumitelným stylem, takže jim porozumí i ty nejmenší děti. Navíc je text psán velkými písmeny, která jsou vhodná i pro začínající čtenáře.
děti a mládež

Moje první čtení - Ezopovy bajky

89 Kč
Protože jsi výjimečná osobnost - 11%
Každý z nás je výjimečná bytost obdařená talentem, který je třeba rozvíjet a podporovat. Společně s Marií se vaše dítě vydá na objevnou cestu plnou vnitřní síly. Na jejím konci zjistí,že i ono je jedinečnou bytostí.
děti a mládež

Protože jsi výjimečná osobnost

269 Kč
239 Kč
Putování kočičky Ťapičky - 11%
Kočička Ťapička je zpět ve třetím díle svých rozmanitých dobrodružství. Tentokrát se nám příběh krapet zamotá, když se Ťapička rozčílí nad příchodem nové kočičí kamarádky Čiki.
děti a mládež

Putování kočičky Ťapičky

224 Kč
199 Kč
Vyprávění z Ostružinového houští - 11%
Cupky dupky… slyšíte to? Co se to děje v Ostružinovém houští? To si myšky dělají zásoby na zimu! S příchodem jara pak popíjejí bezinkový čaj a užívají si první sluneční paprsky, v létě si chladí tlapky a ocásky v průzračné vodě a melou obilí.
děti a mládež

Vyprávění z Ostružinového houští

449 Kč
399 Kč
Čtyřlístek pro malé školáky - 11%
Připravili jsme pro Vás novou knihu hravých listů zaměřenou především na děti od pěti do osmi let. Kniha volně navazuje na Čtyřlístek pro předškoláky. Děti budou při práci s touto edukační knihou prohlubovat zábavnou formou své tvořivé schopnosti.
děti a mládež

Čtyřlístek pro malé školáky

134 Kč
119 Kč
Vesmírníček aneb usínáme s vědou - 11%

Zachumlejte se pod peřinu a užijte si s rodiči tuto cestu za poznáním. A rodiče, vy si užijte, že chvilku nemusíte odpovědi na nekonečná proč vymýšlet sami... Čeká vás 70 otázek a odpovědí i spousta přemýšlení před spaním!

děti a mládež

Vesmírníček aneb usínáme s vědou

449 Kč
399 Kč
Vyjmenovaná čtení o vlasti - 11%
Zajímavost této knihy spočívá v jejím způsobu zpracování vícero tematických oblastí. Na jedné straně předkládá dětským čtenářům místopisné informace formou turistického průvodce, včetně řady faktů z českých dějin a ze života lidí v dřívějších dobách.
děti a mládež

Vyjmenovaná čtení o vlasti

212 Kč
189 Kč
Hadi a lidi - 11%
Výpravná obrazová a zároveň zábavná kniha pro děti a rodiče. Mapuje proměnlivý vztah člověka a těchto neobyčejných tvorů. Provede vás napříč klikatou historií i skrze kontinenty všude, kde se něco šustne, a ukáže vám, že hadů netřeba se bát.
děti a mládež
Ukázky

Hadi a lidi

329 Kč
292 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 942 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 95 > >>