Nejprodávanější knihy - březen 2024
věda a technika

Svět rychlých vlaků - 11%
Železnice znamenala obrovský průlom v oblasti přepravy nákladů a osob. Jak se zdokonalovaly dopravní cesty a hnací vozidla, rostla rovněž rychlost železniční dopravy.
věda a technika

Svět rychlých vlaků

314 Kč
279 Kč
Umění války - 11%

V této slavné adaptaci Sunova slavného traktátu o válce mistr poučuje svého žáka o jemných nuancích válečného umění. Umělecké ilustrace cenami ověnčeného kreslíře Pete Katze zobrazují bitevní scény i strategické scénáře, a tak odvěké vojenské zásady

věda a technika

Umění války

449 Kč
399 Kč
Eben Emael
Kniha Václava Junka se zaměřuje na opevnění Eben Emaelu, souvislosti s ostatními opevněními, na neadekvátnost podobných staveb pro obranu v moderním způsobu vedení války, samotnou operaci i na celkovou situaci Belgie na počátku druhé světové války.
věda a technika

Eben Emael

90 Kč
Motocyklové vozíky PAv - 11%
Motocyklové vozíky tvoří nedílnou, avšak veřejnosti málo známou část československé motoristické historie.
věda a technika

Motocyklové vozíky PAv

314 Kč
279 Kč
O dokončení vodního koridoru Dunaj-Odra-Labe - 11%
Nová kniha autorů Josefa Podzimka, Petra Formana a Tomáše Kolaříka je vhodná pro zájemce o vodní cesty, plavbu a techniku. Kniha popisuje historii, současnost, ale především přednosti vodního koridoru Dunaj-Odra-Labe.
věda a technika

O dokončení vodního koridoru Dunaj-Odra-Labe

261 Kč
232 Kč
Tatra 813 - 11%
Jediná ucelená publikace o vývoji, výrobě a jednotlivých verzích vozidla Tatra 813 je zpracována především z archivních dokumentů Vojenského ústředního archivu/Vojenského historického archivu Praha.
věda a technika

Tatra 813

404 Kč
359 Kč
Speciální jednotka - 11%
Disciplína, poslušnost a plnění rozkazů bez otázek. To je základ činnosti každé armády. Základ vítězných bitev a válek. Většinou. Občas se ale najde někdo, kdo tato pravidla poruší. Myslí samostatně, jedná intuitivně a jeho činy jsou nepředvídatelné.
věda a technika

Speciální jednotka

288 Kč
256 Kč
Wehrmacht: služba německého vojáka - 11%
(1x)
Výpravný obrazový průvodce historií německé branné moci v letech 1935–1945.
věda a technika

Wehrmacht: služba německého vojáka

359 Kč
319 Kč
Cyklistické jednotky československé armády - 11%
V druhé polovině 19. století se jako jeden z produktů technické revoluce objevilo jízdní kolo. V posledních dekádách jej začaly používat některé armády a v průběhu první světové války cyklistické jednotky tvořily nedílnou součást řady armád.
věda a technika

Cyklistické jednotky československé armády

243 Kč
216 Kč
Hon na člověka - Příručka speciálních jednotek - 11%
Příručka speciálních jednotek Hon na člověka seznamuje s dovednostmi potřebnými pro hledání a sledování uprchlých osob. Čtenář se blíže dozví o výcviku pátračů, o moderní technice, o pátrání na bojišti a ve městě a o zadržení hledaných lidí.
věda a technika

Hon na člověka - Příručka speciálních jednotek

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 70 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 > >>