Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - březen 2024
ženy

První muž, který mě zradil, byl můj otec
(2x)
Otcovské zranění je tématem další knihy autorského tandemu Lucie Jandová a Dana Kaplanová. Po úspěšném bestselleru Temné matky a jejich dcery přicházejí s knihou, která se pouští do problematiky tíživých vztahů mezi dcerami a otci.
ženy

První muž, který mě zradil, byl můj otec

162 Kč
Coco Chanel - 11%
Gabrielle Chanelová (1883–1971) alias Coco Chanel se vyšvihla z chudých poměrů, dosáhla jedinečného společenského úspěchu, způsobila revoluci v dámském odívání a stala se nejvlivnější módní návrhářkou 20. století.
ženy

Coco Chanel

447 Kč
398 Kč
Máme na vybranou - 11%
(5x)
Ve své knize, která je víc než jen memoárovou literaturou, nám Edith Egerová předkládá nejen napínavý a působivý příběh vlastního života, ale také inspirativní příběhy svých pacientů.
ženy

Máme na vybranou

359 Kč
319 Kč
Prostory a dialogy Evy Jiřičné - 11%
(1x)
Tato kniha představuje význačnou současnou česko-anglickou architektku a filozofku prostoru jako člověka, který pochází z typického středoevropského milieu.
ženy

Prostory a dialogy Evy Jiřičné

359 Kč
319 Kč
Ženy o ženách - 11%
(2x)
Kniha Ženy o ženách: Intimita tvorby českého ženského filmového a literárního dokumentu přináší dvacet osm rozhovorů s dvaceti devíti ženami tvořícími v Česku dokumentární obsah.
ženy

Ženy o ženách

792 Kč
704 Kč
Setkávání s Irenou Kačírkovou, jejími přáteli, nepřáteli a jinými zvířaty - 11%
(1x)
Dcera Ireny Kačírkové vypráví o své mamince a lidech ,kteří jim oběma prošli životem.Jde o citlivé autentické vyprávění z pohledu malé holčičky,dospívající dívky i mladé ženy.
ženy
Ukázky

Setkávání s Irenou Kačírkovou, jejími přáteli, nepřáteli a jinými zvířaty

225 Kč
200 Kč
Kolem Mileny Jesenské - 11%
K sedmdesátému výročí úmrtí Mileny Jesenské vychází druhé, opravené a doplněné vydání knihy vzpomínek na tuto vynikající českou novinářku, přítelkyni Franze Kafky, levicovou intelektuálku a statečnou ženu.
ženy

Kolem Mileny Jesenské

259 Kč
230 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 57 položek
<< < 1 .. 4 5 6