Nejprodávanější tituly - březen 2024
výchova a rodina

Rodičům na nejhezčí cestu - 11%
Kniha věnovaná prvním dnům, měsícům a rokům života dítěte přináší informace o normálním vývoji, ale i o tom, co zdravému vývoji překáží nebo co ho ohrožuje.
výchova a rodina

Rodičům na nejhezčí cestu

89 Kč
79 Kč
Spirituální výchova v rodině
Toto je knížka pro rodiče, kteří chtějí pro své děti něco víc. Víc než aby byly zdravé, úspěšné a šťastně si užívaly všeho, co nabízí naše doba...
výchova a rodina

Spirituální výchova v rodině

134 Kč
Krizové situace výchovy a výuky - 20%
Autoři popisují část podstatných výchovných problémů projevujících se v současné rodině a hlavně ve školním prostředí. Zaměřují se především na konkrétní příběhy a situace ve školním prostředí.
výchova a rodina
Ukázky

Krizové situace výchovy a výuky

99 Kč
79 Kč
Po dobrém, nebo po zlém? - 11%
Autor si dovoluje pozvat čtenáře, aby se spolu s ním laskavě zamýšleli, proč, kdy a jak máme dát ve výchově svých dětí přednost tomu "po dobrém" nebo "po zlém".
výchova a rodina

Po dobrém, nebo po zlém?

179 Kč
159 Kč
Rizikové chování v dospívání - 11%
Kniha podává přehled o tzv. nové morbiditě mládeže, která v současnosti významně ohrožuje zdraví dospívajících a zvyšuje jejich nemocnost i úmrtnost. Jedná se o tzv. syndrom rizikového chování v dospívání.
výchova a rodina

Rizikové chování v dospívání

269 Kč
239 Kč
Mezi školkou a pubertou
Autorka navazuje na svou knihu Pohodoví rodiče, pohodové děti. Přináší úvahy nad výchovnými postoji a jejich zdroji – s důrazem na problematiku dětí mladšího školního věku.
výchova a rodina

Mezi školkou a pubertou

89 Kč
Učitel a rodič - 20%
Publikace pojednává o tématu v pedagogické literatuře doposud opomíjeném: o spolupráci školy a rodičů. Je zaměřena především na učitele, který komunikuje s rodiči, vede třídní schůzky a nabízí rodičům další formy spolupráce.
výchova a rodina
Ukázky

Učitel a rodič

254 Kč
203 Kč
Budeme mít prvňáčka
Autorka shrnuje názory na to, kdy je dítě zralé na vstup do školy a jak má být na něj připraveno. Nabízí kritéria pro výběr ZŠ a zamýšlí se nad důvody stále častějších odkladů školní docházky.
výchova a rodina

Budeme mít prvňáčka

89 Kč
Vztah matky a dcery - 20%
(1x)
Matka a dcera. Vztah pevnější než skála a zároveň často velice komplikovaný. Za celou lidskou historii se popsaly stohy papíru o Oidipovském či Elektřině komplexu a spoustě jiných, ale na matky a dcery se zdá se trošku pozapomnělo.
výchova a rodina
Ukázky

Vztah matky a dcery

157 Kč
126 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 59 položek
<< < 1 .. 4 5 6