Nejprodávanější knihy - březen 2024
cestopisy

Stát v rozkladu - 11%
(1x)
Proč naše země stále nevzkvétá? Koronavirová pandemie v plné nahotě ukázala ochablé tělo Česka. Stát není pořádně schopen postarat se o své chudé, nemocné a ohrožené.
cestopisy

Stát v rozkladu

269 Kč
239 Kč
Bezstarostné cesty - 11%
Kniha Josefa Fouska Bezstarostné cesty obsahuje autorovy příběhy z tuláckých cest křivoklátským krajem, krásné vzpomínky na kamarády, tuláky, místní rodáky, trampy a chataře v údolní osadě Děče u Staré řeky Berounky.
cestopisy

Bezstarostné cesty

314 Kč
279 Kč
Camino del Norte - 11%
(1x)
Deník pouti do Santiaga de Compostela méně užívanou severní cestou.
cestopisy

Camino del Norte

126 Kč
112 Kč
Co se do životopisu nevešlo - 11%

Proč se ptají kde se vidíte za deset let? Proč se nezeptají kde se vidíte teď? Nick ve svých třiadvaceti letech vymění stálý příjem a služební vůz za jednosměrnou letenku do Mexika. A hned se vrhá do dobrodružství.

cestopisy

Co se do životopisu nevešlo

314 Kč
279 Kč
Divoké labutě - 11%
(2x)
Není divu, že nesmírně poutavá autobiografická kniha čínské autorky, žijící od roku 1978 ve Velké Británii, se po vydání v její nové vlasti a v USA okamžitě stala bestsellerem — v díle se totiž velmi šťastně snoubí solidní, věcné vylíčení historie Číny 20. století, plné neuvěřitelných zvratů, se střízlivě a skromně popsanou, avšak pohnutou osobní historií žen tří generací autorčiny rodiny.
cestopisy

Divoké labutě

449 Kč
399 Kč
Dojmy z Tibetu - 11%

Krása hor, jednoduchý život i utrpení místního lidu, kulturní atmosféra a místní religiozita spustily u autorky proud smíšených a nakonec převládajících pocitů, které touto knihou reflektuje.

cestopisy

Dojmy z Tibetu

297 Kč
264 Kč
Když není motorka, lépe chodit pěšky - 11%
V knize autora Miloše Doležala, Toufarova životopisce, navštívíme místa, provázaná se životem, činností a smrtí jedné z prvních obětí komunistického režimu u nás – faráře z Vysočiny Josefa Toufara (1902 – 1950).
cestopisy

Když není motorka, lépe chodit pěšky

359 Kč
319 Kč
Lidé a oceán - 11%
Kniha popisuje první plavby mořeplavce Rudolfa Krautschneidera, příběhy lidí, které posbíral v severním i jižním Atlantiku. Setkáme se s lovci červů, válkou na Falklandech či kapverdskými rybáři. Sám na malé plachetnici proti rozbouřenému oceánu.
cestopisy

Lidé a oceán

268 Kč
238 Kč
Mezi světy - 11%
(1x)
Pravidelně ji slýcháte z rozhlasu, její hlas je s vámi už desítky let, v autě na cestách, v kanceláři nebo třeba i ráno v koupelně. Do toho si občas odskočí na moderování v televizi nebo natáčí svá extrémní interview.
cestopisy

Mezi světy

476 Kč
423 Kč
Pivní putování - 11%
Pojďte s námi za nápojem, od pradávna drahým Čechům, Moravanům i Slezanům. Za mokem zlaté barvy, řízné chuti a sametové pěny.
cestopisy

Pivní putování

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 85 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 > >>