Nejprodávanější tituly - březen 2024
hudba

Výtvarné umění a hudba
Předkládaná kniha - v současnosti u nás jediná tohoto zaměření - je bohatě vybavena barevnými reprodukcemi výtvarných děl a notovými příklady. Její nezbytnou součástí je CD se zvukovými ukázkami a digitální variantou obrazových ukázek v textu.
hudba

Výtvarné umění a hudba

387 Kč
Chvilka, která se chytí
Nové CD zachycuje nové písně Sylvie na koncertě, v živé podobě a za doprovodu Tomáše Alferiho na klavír a Petra Tichého na kontrabas. Deska je plná radostného lidského vrzavého hledání, nalézání, waitsovského šramlování a hravého něžného spiklenectví.
hudba

Chvilka, která se chytí

212 Kč
Kryl
Třetí, rozšířené vydání knihy, která připomíná Kryla jako písničkáře a básníka, sběrnou metodou materiálů odhaluje mýty, omyly a scestná tvrzení, která jsou s ním stále spojována.
hudba
Ukázky

Kryl

75 Kč
No Future!
(1x)
Sex Pistols, Exploited, Clash a UK Subs sice reprezentují britský punk, ale jeho scéna je mnohem širší, patří k němu oi i anarcho punk. Knížka v rozhovorech s klíčovými protagonisty scény zachycuje vývoj ostrovního punku.
hudba

No Future!

358 Kč
Nenech se zas oblbnout
(1x)
Kniha rozhovorů s předními představiteli amerického hard core punku nejen o hudbě, ale především o jejich názorech, o jejich postoji ke společnosti, pohledu na politiku, na Spojené státy, i na samotné punkové hnutí.
hudba

Nenech se zas oblbnout

268 Kč
V kontextu tvorby
Kniha je obsáhlým výběrem z více než čtyř desetiletí tvorby autora jehož nejvlastnějším zájmem byla hudba dvacátého století a její evropské kontexty.
hudba

V kontextu tvorby

230 Kč
Jistebnický kancionál. 1. svazek - Graduale
Jistebnický kancionál je všeobecně znám jako nejstarší doklad celé řady duchovních a světských písní.
hudba

Jistebnický kancionál. 1. svazek - Graduale

441 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 77 položek
<< < 1 .. 6 7 8