Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - duben 2024
česká

Pominuté chvály - 11%
Jsou skutečnosti, které vyvolávají všeobecný potlesk, a skutečnosti odvržené na okraj, které nikdo nepochválí. Právě k nim, na periferii, se vydává padesát krátkých statí velebících mimo jiné kněžské žvásty, zasmušilé lidi, vánoční bahno, rutinu...
česká

Pominuté chvály

229 Kč
203 Kč
Popelka - 11%
Kdo by neznal Popelku. Krásnou a milou dívku, která se potýká se zlobou a závistí. Ale že dobro v pohádkách vždy vítězí, i Popelce bude přáno. Štěstí k ní přiletí na holubích křídlech.
česká

Popelka

35 Kč
31 Kč
Poslední pozdrav - 11%
Vypadalo to na poklidnou dovolenou a kapitán Baloun už věřil, že se ukouše nudou. Kdosi z místních mu však připomněl starý policejní pomníček a kapitán se pouští do pátrání na vlastní pěst.
česká

Poslední pozdrav

323 Kč
287 Kč
Povídky, které pomáhají - 11%
(1x)
Svou povídkou přispěli do tohoto dobročinného sborníku nejen renomovaní, „zaběhnutí“ literáti, ale i hudebník či politik a v neposlední řadě také vítězové čtenářské soutěže.
česká

Povídky, které pomáhají

296 Kč
263 Kč
Prastaré pověsti české - 11%
Prastaré pověsti české Petra Maška jsou unikátním souborem nejstarších českých legend posbíraných z originálních pramenů, přičemž na rozdíl od jiných autorů, uvádí všechny pověsti zachycené od středověku po dobu barokní.
česká

Prastaré pověsti české

300 Kč
266 Kč
Prašina: Křídový panáček #1 - 11%
(1x)
Svět knižního fenoménu Prašina se rozrostl v komiksové sérii s novými příběhy, novými hrdiny a novými záhadami. Toto jsou kroniky Prašiny.
česká
Ukázky

Prašina: Křídový panáček #1

71 Kč
63 Kč
Prašina: Křídový panáček #2 - 11%
(1x)

Vašek pátrá na vlastní pěst po tajemném žháři. Co znamená symbol, který se objevuje na spáleništích?

Svět knižního fenoménu Prašina se rozrůstá v komiksové sérii s novými příběhy, novými hrdiny a novými záhadami. Toto jsou kroniky Prašiny.

česká
Ukázky

Prašina: Křídový panáček #2

71 Kč
63 Kč
Prašina: Křídový panáček #3 - 11%
(2x)
Od střetnutí Vaška s tajemným žhářem uběhlo čtrnáct dnů. Z nečekaného místa přichází informace o klíči s třemi propletenými rybami. Svět knižního fenoménu Prašina se rozrůstá v komiksové sérii s novými příběhy, novými hrdiny a novými záhadami.
česká
Ukázky

Prašina: Křídový panáček #3

71 Kč
63 Kč
Pravomil - 11%
(4x)
Román Petra Stančíka s názvem Pravomil je inspirovaný skutečnými příběhy vojáka Pravomila Raichla na jedné straně, a komunistického prokurátora Karla Vaše, který mimo jiné spáchal justiční vraždu generála Heliodora Píky, na straně druhé.
česká

Pravomil

323 Kč
287 Kč
Překotná srdce - 11%
(1x)
V próze Aleny Wagnerové se čtenář setká s celou řadou reálných historických postav – katolickým biskupem Antonínem Podlahou, spisovateli Karlem Krausem a Rainerem Mariou Rilkem, malířem Maxem Švabinským či osobnostmi Johannese a Sidonie Nádherných.
česká

Překotná srdce

205 Kč
182 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100