Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - duben 2024
naučné, obrazové

Můj velký sešit Montessori - angličtina - 3 až 6 let - 11%
Montessori způsob, který nabízí dětem ve věku 3 až 6 let více než 60 různých rozvíjejících aktivit k objevování základních anglických slovíček.
naučné, obrazové

Můj velký sešit Montessori - angličtina - 3 až 6 let

314 Kč
279 Kč
Pod zemí, pod vodou - 11%
(2x)
Další fascinující kniha autorů bestsellerových Map. Po obrázkovém putování kolem světa přichází čas na pozoruhodnou výpravu do nitra země a hlubin oceánů.
naučné, obrazové
Ukázky

Pod zemí, pod vodou

494 Kč
439 Kč
Jak jsem velká? - Bublinky - 11%
Žabky jako brčál zelené ve vodě plavou a ráchají se, jak by ne! Nalep zelené velké a malé samolepky tam, kam patří! Zajíčci moc rádi jezdí na výlety společně a cestou si pochutnají na zmrzlině báječně! Zvládneš nalepit modré velké a malé samolepky na
naučné, obrazové

Jak jsem velká? - Bublinky

62 Kč
55 Kč
Co to tady cinká? - 11%
Výslovnost ostrých (C, S, Z) a tupých (Č, Š, Ž) sykavek může činit potíže předškolním, ale i starším dětem. Přetrvávají-li potíže dlouhodobě, je nutné vyhledat pomoc odborníka, který posoudí stav mluvidel dítěte nebo dospělého klienta.
naučné, obrazové

Co to tady cinká?

158 Kč
140 Kč
Hádanky pro předškoláky od 5-6 let - 11%
Nejkompletnější sborník testovacích úloh pro předškoláky, který připravili profesionální pedagogičtí pracovníci a psychologové.
naučné, obrazové
Ukázky

Hádanky pro předškoláky od 5-6 let

89 Kč
79 Kč
Podívej se do vesmíru - více než 70 odklápěcích okének - 11%
Podívejte se s touto dětskou encyklopedickou knížkou s odklápěcími okénky do vesmíru! Pod každým z více než 70 okének najdete odpovědi na nejčastější otázky, které se tohoto tématu týkají - například jak vznikl Měsíc, proč hvězdy svítí atd.
naučné, obrazové

Podívej se do vesmíru - více než 70 odklápěcích okének

314 Kč
279 Kč
Pro nejmenší - Aktivity se samolepkami - 11%
Podívej se na pyramidu vlevo a ze samolepek dotvoř stejnou vpravo. Dokresli medvídkovi obličej. Nalep na rybníček ta zvířátka, která plavou, a na břeh ta, která žijí na souši. Dokresli vlnky na vodě a trávu na břehu..
naučné, obrazové

Pro nejmenší - Aktivity se samolepkami

62 Kč
55 Kč
Pro nejmenší - Čáry se samolepkami - 11%
Domaluj déšť - svislé čáry. Domaluj kytaristovi struny - vodorovné čáry. Domaluj ježkovi špičaté ostny - klikaté čáry. Domaluj sněhulákům břicha - kroužky. Dolep samolepky na správná místa...
naučné, obrazové

Pro nejmenší - Čáry se samolepkami

62 Kč
55 Kč
100 inspirací z Ekoateliéru
Vítáme vás v kouzelné říši ekologického výtvarnictví. Materiál, který pro tvoření potřebujeme, máme doslova po ruce. Zajímavé výtvory vznikají z časopisů, krabiček, kelímků, přírodnin… V knize se setkáte s tradičními technikami v novém, jednoduchém pojetí.
naučné, obrazové

100 inspirací z Ekoateliéru

134 Kč
Hádanky pro předškoláky od 3-4 let - 11%
Nejkompletnější sborník testovacích úloh pro předškoláky, který připravili profesionální pedagogičtí pracovníci a psychologové. Prostřednictvím těchto testů snadno zjistíte úroveň rozvoje svého dítěte.
naučné, obrazové

Hádanky pro předškoláky od 3-4 let

89 Kč
79 Kč
Zobrazuji 91 - 100 z 100 položek
<< < 1 .. 8 9 10