Nejprodávanější hry - duben 2024

Veselá zvířátka - Pexeso - 11%
Pexeso Veselá zvířátka vytvořené z pohádkových ilustrací Jiřího Trnky připomenou dětem zvířata žijící kolem nás na dvoře i v lese. Jejich domovem je naše příroda, venkovské statky i malé domky.

Veselá zvířátka - Pexeso

62 Kč
55 Kč
Zvířátka - pexeso - 11%
Pexeso Zvířátka je vytvořeno z ilustrací Jiřího Trnky, které pocházejí z knížky Věci, květiny, zvířátka a lidé pro děti. Při hře se menší děti naučí rozpoznávat zvířata žijící na dvoře i v lese. Větší děti se zároveň mohou učit číst.

Zvířátka - pexeso

62 Kč
55 Kč
Vykládací karty Ivany Lomové - 11%
Vykládací karty Ivany Lomové, výklad Jana Tichá. K pobavení i ukrácení dlouhé chvíle osobám osamělým, kroužkům rodinným i společnostem přítelkyň. 36 karet + výkladová knížečka.

Vykládací karty Ivany Lomové

215 Kč
191 Kč
Dixit - rodinná hra - 11%
Ve hře Dixit se stanete vypravěčem a budete vymýšlet vlastní příběhy. Na začátku hry dostane každý hráč do ruky několik obrázkových karet. Ty jsou poměrně nezvyklé, obrázky jsou velice různorodé a netradičně zpracované.
Ukázky

Dixit - rodinná hra

764 Kč
679 Kč
Staročeský betlém - Jednoduchá vystřihovánky - 11%
Ačkoliv jsou v domácnostech i mezi betlemáři papírové modely betlémů nejrozšířenější, literatura o nich je velmi chudá, zvláště pokud jde o starší vydání. Jednou z mála výjimek je článek Karla Fišera „Jesličky“ uveřejněný v časopise Drobné umění v roce 1920 (ročník 1, str. 12-14).

Staročeský betlém - Jednoduchá vystřihovánky

179 Kč
159 Kč
Mariášové karty dvouhlavé - 11%
Víc hlav víc ví. Proto, pokud chcete vyhrávat, hrajte pro jistotu s dvouhlavými mariášovými kartami. Dejte si klasicky partičku mariáše, nebo sadu karet využijte na sedmu, prší a mnoho jiných her.

Mariášové karty dvouhlavé

38 Kč
34 Kč
Zobrazuji 101 - 110 z 106 položek
<< < 1 .. 9 10 11