Nejprodávanější e-knihy - duben 2024
romány

Felix Austria - 20%
Stanislavov na počátku dvacátého století, městečko na Haliči, v samém srdci nejchudšího a nejzanedbanějšího regionu c. a k. mocnářství.
romány
Ukázky

Felix Austria

199 Kč
159 Kč
Odsouzené město - 20%
Andrej Voronin přistupuje na nabídku zúčastnit se podivného a blíže neidentifikovaného Experimentu. Ocitá se v podivném Městě, sevřeném mezi bezednou propastí a nekonečně vysokou zdí a obývaném lidmi z nejrůznějších období 20. století.
romány
Ukázky

Odsouzené město

209 Kč
167 Kč
Ideální manžel z nebe nespadne
Patricii Lomové se blíží čtyřicítka a její biologické hodiny bijí na poplach. Jenže kde vzít manžela a nekrást? Patricia žije na malém městě. Její rodiče tu měli knihkupectví s malou literární kavárnou, které po jejich smrti převzala....
romány
Ukázky

Ideální manžel z nebe nespadne

169 Kč
Pod hvězdou bláznů
Jedna je až úzkostlivě zodpovědná, pedantická a zvyklá vše plánovat, druhá je téměř ve všem pravým opakem. Až po smrti rodičů je okolnosti donutí, aby se po letech odcizení daly znovu dohromady.
romány
Ukázky

Pod hvězdou bláznů

169 Kč
Dlouhá cesta
V září 1793 ovládli Francii jakobíni a jejich téměř roční soupeření o moc s girondisty vyvolalo novou vlnu poprav. Pod gilotinou skončilo téměř dvacet tisíc lidí.
romány
Ukázky

Dlouhá cesta

199 Kč
Třetí přístav
Revoluční změny po roce 1789 obrátily život naruby nejen ve Francii. Stefanie a Hermína, dvě sestry, které musely po Francouzské revoluci uprchnout ze země, se marně pokoušely najít azyl u příbuzných v Itálii.
romány
Ukázky

Třetí přístav

189 Kč
Božský hráč - 20%
(1x)
Završení trilogie s panem Božským. Jediný muž, kterého si můžete vzít do postele, aniž by to tomu vašemu vadilo. Právě naopak. Maximálně uspokojivé čtení, které vašemu partnerovi usnadní práci.
romány
Ukázky

Božský hráč

198 Kč
158 Kč
Mami, slituj se - 20%
(1x)
Šestnáctiletá Amani žije v malém italském městečku a je poprvé zamilovaná. Vše se změní, když musí s matkou odletět do Sýrie.
romány
Ukázky

Mami, slituj se

149 Kč
119 Kč
Katedrála z písku
Manželé Minářovi rekonstruují městský byt a na dobu stavebních prací se stěhují do venkovské chalupy. Ta leží v zapadlé malé vesnici uprostřed krásné přírody, postrádá ovšem civilizační výdobytky, které pro ně dosud byly samozřejmostí.
romány
Ukázky

Katedrála z písku

179 Kč
Zobrazuji 131 - 140 z 139 položek
<< < 1 .. 12 13 14