Nejprodávanější e-knihy - duben 2024
společenské vědy

České snění - 20%
(7x)
Čtivě napsaná kniha historika Pavla Kosatíka je věnována kolektivním českým snům 19. a 20. století, které vypovídaly zejména o falešných představách, touhách a iluzích, které Češi měli o sobě samých.
společenské vědy
Ukázky

České snění

288 Kč
230 Kč
Jony Ive - 20%
Fenoménu Apple se publicista Leander Kahney věnuje přes deset let. Napsal tři knížky, včetně Cult of Mac. V knize Jony Ive – génius stojící za nejlepšími produkty Apple se zaměřil na viceprezidenta Apple pro průmyslový design.
společenské vědy
Ukázky

Jony Ive

329 Kč
263 Kč
Malý mystický slovník naučný - 20%
Kniha obsahuje přes 1 800 hesel vysvětlujících základní pojmy duchovních, filozofických a náboženských nauk a směrů (např. buddhismus, hinduismus, jóga, křesťanství, judaismus, atd.) ale i termíny z psychologie, fyziologie, neurologie,...
společenské vědy
Ukázky

Malý mystický slovník naučný

190 Kč
152 Kč
Denuklearizace Ukrajiny, Běloruska a Kazachstánu - 20%
Práce z pera experta na politický a bezpečnostní vývoj zemí bývalého Sovětského svazu rekonstruuje nejdůležitější momenty jaderného odzbrojení tří postsovětských republik.
společenské vědy
Ukázky

Denuklearizace Ukrajiny, Běloruska a Kazachstánu

130 Kč
104 Kč
Krize a význam pomáhajících prvního kontaktu - 20%
Publikace je určena profesionálním pomáhajícím, kteří neabsolvovali výcvik krizové intervence, avšak ve své praxi se dostávají do kontaktu s lidmi v závažných situacích a krizích.
společenské vědy
Ukázky

Krize a význam pomáhajících prvního kontaktu

140 Kč
112 Kč
Metodologie sociálních věd - 20%
Kniha se zabývá stěžejními metodologickými problémy sociálních věd.
společenské vědy
Ukázky

Metodologie sociálních věd

100 Kč
80 Kč
Sociální péče o seniory - 20%
Kniha je určená studentům sociálně zdravotnických oborů a profesionálním pracovníkům z řad pomáhajících profesí a měla by jim pomoci k získání vhledu do problematiky péče o seniory.
společenské vědy
Ukázky

Sociální péče o seniory

229 Kč
183 Kč
Slovník sociologických pojmů - 20%
Jak sám autor uvádí, smyslem této knihy je v naší chaotické době vrátit čtenáře k významům slov. Žijeme nejen v záplavě neutříděných informací, ale také v době slovníků, které vrací čtenáře k systematickému poznání.
společenské vědy
Ukázky

Slovník sociologických pojmů

339 Kč
271 Kč
Skrytá autorita - 20%
Lidská víra významně ovlivňuje činnost politických stran, církví, ekologických organizací i vědeckých skeptiků. Víra je emocionální stav, díky kterému jednáme podle psychologie davu. Kniha se zabývá psychologickými a sociologickými aspekty lidské víry.
společenské vědy
Ukázky

Skrytá autorita

168 Kč
134 Kč
Vzpoura deprivantů - 20%
(2x)
Kniha je určena všem lidem zajímajícím se o zlo ve společnosti - autoři se pokoušejí pochopit, proč jsou někteří lidé zrůdy, bez ohledu na to, zda se chovají kriminálně, nebo zákonu unikají a jsou z nich lidé někdy nesmírně mocní, bohatí - a oblíbení.
společenské vědy
Ukázky

Vzpoura deprivantů

199 Kč
159 Kč
Zobrazuji 151 - 160 z 164 položek
<< < 1 .. 14 15 16 17 > >>