Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - duben 2024
psychologie pro každého

Iluze optimismu - 11%
Jakým způsobem v mozku vzniká naděje? Co nás dokáže přimět, abychom šli za svým snem? Co se stane, když se naše očekávání nenaplní? Liší se mozek optimisty a pesimisty?

psychologie pro každého

Iluze optimismu

341 Kč
303 Kč
Jak (pře)žít se stárnoucími rodiči
Tato kniha vám poradí jak ustát období středního věku, kdy se člověk ocitá ve složité a leckdy skoro neřešitelné životní situaci naplňování několika těžko slučitelných rolí - pracovat, vychovávat děti a zároveň pečovat o stárnoucí rodiče.
psychologie pro každého

Jak (pře)žít se stárnoucími rodiči

89 Kč
Jak překonat panické ataky - 11%
Náhlé a mimořádně nepříjemné záchvaty strachu se týkají zhruba 4 procent lidí. Tato kniha vám pomůže tento stav pochopit a prakticky s okamžitým účinkem proti němu bojovat.
psychologie pro každého

Jak překonat panické ataky

269 Kč
239 Kč
Malý princ v nás - 11%
(1x)
Mathias Jung se v kratičkých kapitolách své knihy zamýšlí nad dramatickou dobou vzniku Saint-Exupéryho knihy a uvažuje o strachu či úzkosti, bez nichž není lidského růstu.
psychologie pro každého

Malý princ v nás

194 Kč
172 Kč
Nahá žena na střeše - 11%
Devatenáct biblickych příběhů popisuje duchovní, existenciální a psychologické aspekty, které vyvstávaly při práci s těmito texty v hagioterapeutických skupinách, jež autoři prožívali spolu se svými klienty v Psychiatrické nemocnici v Praze.
psychologie pro každého

Nahá žena na střeše

215 Kč
191 Kč
Nedostatečný pocit vlastní hodnoty - 11%
(4x)
Nedostatečný pocit vlastní hodnoty komplikuje výrazným způsobem život mnohým z nás. Důsledkem mohou být často úzkosti, deprese, psychosomatická onemocnění nebo různé formy závislostí.
psychologie pro každého

Nedostatečný pocit vlastní hodnoty

251 Kč
223 Kč
Pečuj o své démony - 11%
(1x)
Význačná vůdčí osobnost amerického buddhismu Tsulrim Allione vysvětluje, že čím usilovněji bojujeme proti svým démonům, tím silnějšími se tito démoni stávají.
psychologie pro každého

Pečuj o své démony

392 Kč
348 Kč
Úvod do psychologie osobnosti - 14%
Kniha informuje o významných aspektech psychologie osobnosti od vzniku této disciplíny a dále o psychických vlastnostech, z nichž se osobnost skládá, o jejím vývoji, funkcích či povaze problémového Já.
psychologie pro každého

Úvod do psychologie osobnosti

427 Kč
367 Kč
Přejme si být štíhlí - 11%
(3x)

Hubnutí je zcela snadné. Musíme jen vědět jak! Můžeme své tělo ovlivňovat silou mysli? Jednoznačně ano. Mnoho lidí v posledních letech dosáhlo ideální hmotnosti podle návodu a rad Pierra Franckha - s lehkostí!

psychologie pro každého

Přejme si být štíhlí

251 Kč
223 Kč
7 návyků úspěšných teenagerů - 11%
Kniha 7 návyků úspěšných teenagerů přibližuje dospívajícím nadčasové principy, které jim pomohou vytvořit si základ pro zvládání nejobtížnějších problémů v jejich dalším životě.
psychologie pro každého

7 návyků úspěšných teenagerů

315 Kč
280 Kč
Zobrazuji 151 - 160 z 163 položek
<< < 1 .. 14 15 16 17 > >>