Nejprodávanější tituly - duben 2024
psychologie pro každého

Jak na šikanu - 20%
Šikana je zrádná, jejím terčem se může stát i dítě tělesně a duševně vyspělé, s velmi dobrým rodinným zázemím, které však neumí nebo není ochotno "výt s vlky". Šikana má různé formy a správný postup se musí případ od případu lišit.
psychologie pro každého
Ukázky

Jak na šikanu

186 Kč
149 Kč
Komunikace se seniory - 20%
Publikace se zabývá problematikou komunikace a dalšími interakcemi se seniory. Stěžejním tématem je identifikace účinných technik a postupů pro navázání komunikace se seniory v institucích a v domácím prostředí.
psychologie pro každého
Ukázky

Komunikace se seniory

186 Kč
149 Kč
Láska a její kat - 11%

Dnes již klasický bestseller autora povídek z psychoterapeutické praxe. Deset povídek, které odhalují touhy a motivace lidské duše a zároveň nechávají nahlédnout tajemství, frustrace, patos i humor objevující se v terapeutickém vztahu.

psychologie pro každého

Láska a její kat

350 Kč
311 Kč
Na čem si stojím... - 11%
(1x)
Román lékaře, který se po úrazu stal pacientem a tuto novou roli popsal s profesionální autentičností. Neurolog po těžkém úrazu, kdy došlo k porušení nervového systému, ztratil cit v noze. Vypovídá o rozsahu lidského trápení, o hranicích našeho "já".
psychologie pro každého

Na čem si stojím...

163 Kč
145 Kč
Jak drahé je zdarma? - 11%
(3x)
Autor této vysoce ceněné knihy vám na konkrétních, překvapivých příkladech, které jsou podloženy jeho výzkumy, předvede, jak se rozhodovat lépe – a jak už nikdy nesednout marketingu na vějičku.
psychologie pro každého

Jak drahé je zdarma?

287 Kč
255 Kč
Manažerská psychologie - 20%
Znalosti psychologie jsou často podceňovány. Mnozí ekonomové považují za nejdůležitější schopnosti analytické a finanční. Technici zase preferují technické nebo technologické aspekty a tímto přístupem vnímají i spolupracovníky.
psychologie pro každého
Ukázky

Manažerská psychologie

407 Kč
326 Kč
Pravda a lež v partnerství - 20%
Kniha o pravdě a lži mezi dvěma lidmi vznikla neobvyklým způsobem. Oba autoři jsou odborníky "přes lidskou duši a mezilidské vztahy". Jeden pracuje s tím, co je mezi lidmi běžné a obvyklé, v čem se většina lidí může poznat.
psychologie pro každého
Ukázky

Pravda a lež v partnerství

144 Kč
115 Kč
Zobrazuji 171 - 180 z 177 položek
<< < 1 .. 16 17 18