Nejprodávanější e-knihy - duben 2024
světové dějiny

Sýr a červi - 20%
(5x)
Jedna z nejuznávanějších historických knih současnosti. Plastické a barvité vykreslení každodenního života člověka na konci 16. století.
světové dějiny
Ukázky

Sýr a červi

248 Kč
198 Kč
Všichni muži Kremlu - 20%
(2x)
Tématem neobyčejně zajímavé knihy mladého ruského žurnalisty je především Vladimír Putin a proměna, kterou prošla ruská společnost za patnáct let jeho vlády. Autor se opírá o řadu inteview s nejrůznějšími ruskými i zahraničními politiky.
světové dějiny
Ukázky

Všichni muži Kremlu

249 Kč
199 Kč
Dobytí Tróje - 20%
Kdo byli pokořitelé legendární Tróje? Jak žili, bydleli, pracovali, bavili se a umírali? V co věřili? Jak bojovali a proč? Na tyto otázky odpovídá kniha Dobytí Tróje, která se zároveň obšírně věnuje samotné mytické válce.
světové dějiny
Ukázky

Dobytí Tróje

179 Kč
143 Kč
Dvorská společnost - 20%

Tato kniha představuje široce pojatou analýzu utváření se společenských a sociálních vztahů v dvorském prostředí v období starého režimu. Středobodem autorova zájmu je dvorská společnost francouzského krále Ludvíka XIV..

světové dějiny
Ukázky

Dvorská společnost

398 Kč
318 Kč
Symbol Ludvík Svoboda - 20%
Osobnost sedmého československého prezidenta, armádního generála Ludvíka Svobody, je starším generacím dobře známá, generace mladší mají o něm povědomost kvůli kontroverzím doby nedávné.
světové dějiny
Ukázky

Symbol Ludvík Svoboda

479 Kč
383 Kč
Věk hněvu - 20%
Odkud pramení hněv, který se šíří od Brazílie po Indii, od USA po Rusko, překračuje hranice náboženství i kultur a je rozšířen mezi chudými i bohatšími? Jaká logika vede k volbám autoritářů a politickému násilí?
světové dějiny
Ukázky

Věk hněvu

270 Kč
216 Kč
Zapomenuté bitvy 1. světové války - 20%
Vstupte do zapomenutých koutů Velké války a seznamte se s historií dávno zapomenutých bojů a jejich hrdinů. Od přestřelek v afrických koloniích, přes krvavé střety na západní frontě, až po boje na pobřeží Žlutého moře.
světové dějiny
Ukázky

Zapomenuté bitvy 1. světové války

149 Kč
119 Kč
Avantgardisté - 20%
Chtěli změnit umění a s ním i celou společnost. Umění změnili. Společnost ne…
světové dějiny
Ukázky

Avantgardisté

449 Kč
359 Kč
Lvov: zapomenutý střed Evropy - 20%
Dějiny západoukrajinského Lvova - který byl v minulosti průsečíkem mnoha kultur a jehož dějiny jsou úzce propojeny s dějinami nejen středo- ale i celoevropské civilizace.
světové dějiny
Ukázky

Lvov: zapomenutý střed Evropy

348 Kč
278 Kč
Lidstvo - 20%

Na přesvědčení, že člověk je od přirozenosti sobecký a nedůvěryhodný, se vzácně shodnou všichni, zastánci levice i pravice, psychologové i ekonomové, myslitelé dnešní i ti dávno mrtví.

světové dějiny
Ukázky

Lidstvo

398 Kč
318 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 157 položek
<< < 1 2 3 4 .. 16 > >>