Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - duben 2024
umění

Krkonoše. Karkonosze. Riesengebirge. - 11%
(2x)
Soubor zahrnuje lokality od západního cípu Krkonoš počínaje Harrachovem a Novým Světem, až po Žacléř a Trutnov na východě, českou i slezskou stranu Krkonoš, včetně Broumovského výběžku s Adršpachem a Teplickými skalami až po kladskou Hejšovinu.
umění

Krkonoše. Karkonosze. Riesengebirge.

448 Kč
398 Kč
Vybrané kapitoly z dějin kultury - 11%
(1x)
Autorka se zabývá historickými aspekty dějin výtvarného umění a hudby a snaží se poskytnout ucelený přehled o vývoji nejdůležitějších oblastí umění a kultury zejména v Evropě a v naší zemi. Vhodné především pro studenty gymnázií a středních škol.
umění

Vybrané kapitoly z dějin kultury

252 Kč
224 Kč
Zákony krásy - 11%
Autorka byla vedena snahou vynést estetické cítění z přítmí podvědomí do jasného světla vědomí. Lidé by se neměli bát vyjádřit svůj názor na architekturu a umění.
umění

Zákony krásy

449 Kč
399 Kč
Divoká kachna - 11%
Ibsenovo drama odhaluje příběh rodiny Hjalmara Ekdala. V postavách hry se naplňuje osud divoké kachny, kterou postřelil továrník Werle.
umění

Divoká kachna

189 Kč
168 Kč
Loutka mezi divadlem, filmem a televizí - 11%
Obsáhlá kniha pojednává o vedené loutce v českém filmu a televizi. O prostředcích výtvarného divadelního a filmového jazyka v oblasti loutkové inscenace, seriálu, filmu s divadelními loutkami, zejména v Československé televizi, České televizi a Krátk
umění

Loutka mezi divadlem, filmem a televizí

1 521 Kč
1 352 Kč
Máj - 11%
(2x)
Nechte se unášet na vlnách nejproslulejší básně české literární historie. Vrcholné dílo čelního představitele českého romantismu Karla Hynka Máchy otevírá dveře příběhu o lásce i smrti, zamýšlí se nad tajemstvím věčnosti a oslavuje krásu přírody.
umění

Máj

584 Kč
519 Kč
Muž, který sází borovici blatku - 11%
Umění se dá najít na nečekaných místech. Aleš Palán navazuje na své úspěšné knihy o samotářích či městských robinsonech, tentokrát se vydal do ateliérů, dílen a kutlochů a vyzpovídal sedm lidí, pro něž mezi životem a tvorbou není příliš velký rozdíl.
umění
Ukázky

Muž, který sází borovici blatku

449 Kč
399 Kč
Nový prostor - 11%
V období před 1.í světovou válkou i v letech poválečných vedlo několik předních středoevropských architektů – Loos, Strnad a Frank – teoretickou debatu o prostoru a toto téma reflektovali ve svých spisech a zejména v realizovaných dílech.
umění
Ukázky

Nový prostor

1 341 Kč
1 192 Kč
Scenáristova cesta - 11%
Scenáristova cesta je „klasický“ praktický manuál k vyprávění příběhu pro scenáristy, spisovatele a prostě každého, kdo potřebuje vybudovat nebo napsat soudržný a gradovaný příběh.
umění

Scenáristova cesta

491 Kč
436 Kč
Sochař pohybu Zdeněk Němeček - 11%
Zdeněk Němeček patří nejen ve své generaci k ojedinělým osobnostem. Jeho vytrvalý zájem o tématiku sportu nemá téměř srovnání a počet jeho realizací také ne.
umění

Sochař pohybu Zdeněk Němeček

Petr Volf (ed.)
899 Kč
799 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 214 položek
<< < 1 2 3 4 .. 22 > >>