Nejprodávanější Kniha - duben 2024
cestování

Severní Plzeňsko - 11%
Další průvodce z oblíbené řady vás tentokrát zavede na sever od Plzně, aby ukázal atraktivní přírodní lokality i cenné památky. Budete mít program na 77 víkendů! Těšit se můžete na okolí Nýřan, Manětína, Stříbra, Kaznějova i výlety kolem Berounky.
cestování
Ukázky

Severní Plzeňsko

314 Kč
279 Kč
Pražská okénka - 11%
Pražské okénko Stanislavy Jarolímkové na portálu Praha křížem krážem již déle než rok nabízí zajímavosti z pražských ulic, náměstí a zákoutí a autorka se nyní rozhodla vytvořit i knižní verzi.
cestování

Pražská okénka

323 Kč
287 Kč
Novinářem v Číně - 11%
(8x)
Když Tomáš Etzler přistál v říjnu 2006 v Pekingu, Čínu téměř neznal.
cestování
Ukázky

Novinářem v Číně

404 Kč
359 Kč
Anglie

Zajeďte si na čaj o páté s turistickým průvodcem Rough Guide.

Nespoutaná krása, podivné festivaly, středověká trhová města, okázalá architektura: do Anglie proudí davy lidí z celého světa obdivovat vše nové i dávno minulé, co tato země nabízí.

cestování

Anglie

628 Kč
Sardinie
Průvodce po Sardinii, pohádkově krásném středomořském ráji.
cestování

Sardinie

376 Kč
Už nikdy pěšky po Arménii a Gruzii - 11%
(1x)
Po dvojici bestsellerů přichází princ Ládík s další knihou – tentokrát o cestě do Arménie, Gruzie a Náhorního Karabachu.
cestování

Už nikdy pěšky po Arménii a Gruzii

359 Kč
319 Kč
Čas darů - 11%
(2x)
Cestovatel, novinář a spisovatel Patrick Leigh Fermor se v zimě roku 1933 vydal na cestu Evropou. Z Nizozemí přes Německo, Prahu, Vídeň putoval, většinou pěšky až do Istanbulu. Své deníkové záznamy později literárně zpracoval a roce 1977 vydal.
cestování
Ukázky

Čas darů

322 Kč
286 Kč
Krkonoše. Karkonosze. Riesengebirge. - 11%
(2x)
Soubor zahrnuje lokality od západního cípu Krkonoš počínaje Harrachovem a Novým Světem, až po Žacléř a Trutnov na východě, českou i slezskou stranu Krkonoš, včetně Broumovského výběžku s Adršpachem a Teplickými skalami až po kladskou Hejšovinu.
cestování

Krkonoše. Karkonosze. Riesengebirge.

448 Kč
398 Kč
Hravý průvodce Brnem - 11%
Připravte se na hravou dávku výletů, které vás zavedou na Petrov, do Starého Brna, na Špilberk, do Mariánského údolí, na Kamenný vrch i do tajuplného brněnského podzemí.
cestování
Ukázky

Hravý průvodce Brnem

359 Kč
319 Kč
Krkonoše - 11%
Zkušený cestovatel Jan Hocek, autor dálkových tras Via Czechia, se tentokrát důkladněji zaměřil na Krkonoše. Během mnoha návštěv našeho nejvyššího pohoří prošel bezpočet tras a prozkoumal i ty nejzapadlejší kouty, kde málokoho potkáte.
cestování

Krkonoše

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 185 položek
<< < 1 2 3 4 .. 19 > >>