Nejprodávanější e-knihy - duben 2024
sport a fitness

Pilates živě - 20%
V této knize nečekejte anatomii, ani teorii o bodybuildingu. Dozvíte se, jak k pohybu přistupovat, proč vás někdy nebaví nebo vám nejde, jak u něj vydržet a kde na něj vzít čas.
sport a fitness
Ukázky

Pilates živě

279 Kč
223 Kč
Rozehraný život - 20%

Lubomír Kaválek byl jedním z největších českých šachistů všech dob – a jeho paměti nazvané Rozehraný život nabízejí fascinující vhled do jeho života. Kaválkova šachová kariéra slibně začala v Československu a vyvrcholila v USA.

sport a fitness
Ukázky

Rozehraný život

398 Kč
318 Kč
Sebeobrana - 20%
Kniha Sebeobrana – Extrémní boj beze zbraně podle speciálních jednotek SAS vás naučí obrovské množství technik boje zblízka a provede vás vším, co potřebujete znát, abyste při takovém boji dokázali agresora porazit.
sport a fitness
Ukázky

Sebeobrana

339 Kč
271 Kč
Společenská odpovědnost ve sportu - 20%
Kniha zkušeného autora se jako první v ČR komplexně věnuje možnostem využití principů konceptu společenské odpovědnosti organizací (Corporate Social Responsibility) v oblasti sportu.
sport a fitness
Ukázky

Společenská odpovědnost ve sportu

254 Kč
203 Kč
Didaktika plavání - 20%
Publikace, kterou připravil kolektiv autorů z katedry plaveckých sportů Fakulty tělesné výchovy a sportu Univerzity Karlovy, je určena pro posluchače studijních oborů tělesná výchova a sport a pro zájemce o plaveckou výuku.
sport a fitness
Ukázky

Didaktika plavání

230 Kč
184 Kč
Box - 20%
Přehledný manuál pro začínající a kondiční boxery je zaměřen především na popis základních úderů a jejich nácvik. Informace jsou řazeny chronologicky tak, aby čtenář rychle nalez vše potřebné.
sport a fitness
Ukázky

Box

161 Kč
129 Kč
Výživa fotbalisty - 20%
Fotbalisté požadují seriózní informace o výživě. Mají řadu otázek, například: Co bych měl jíst před zápasem? Mám pít sportovní nápoje, popřípadě jaké? Kolik proteinů by měla obsahovat má strava?
sport a fitness
Ukázky

Výživa fotbalisty

195 Kč
156 Kč
Open - 20%
(1x)
Mimořádně otevřená výpověď vynikajícího tenisty nedávné minulosti o vlastním životě. Kniha nabízí jedinečný pohled do zákulisí vrcholového tenisu. Je určena pro čtenáře memoárové literatury, pro sportovní, a zvláště tenisové fanoušky.
sport a fitness
Ukázky

Open

248 Kč
198 Kč
Fotbalový trenér - 20%
Celobarevná publikace je určena začínajícím fotbalovým trenérům, kterým předkládá ucelené informace ze všech tematických okruhů tvořících obsah základního trenérského kurzu.
sport a fitness
Ukázky

Fotbalový trenér

246 Kč
197 Kč
Sportovní trénink - 20%
Sport je bezpochyby jedním z fenoménů naší doby. Obdivujeme výkony špičkových sportovců na olympijských hrách a světových šampionátech, organizace významných mezinárodních soutěží se stává "politikem", které "hýbe" celou společností.
sport a fitness
Ukázky

Sportovní trénink

195 Kč
156 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 24 položek
<< < 1 2 3 > >>