Nejprodávanější tituly - duben 2024
esoterika a astrologie

Lidské vědomí a tajemství smrti - 11%
Stanislav Grof se věnuje mnohdy tabuizovanému tématu: umírání a smrti. Sleduje podobnosti změněných stavů vědomí a „zážitků blízké smrti“ a popisuje jejich terapeutické uplatnění.
esoterika a astrologie

Lidské vědomí a tajemství smrti

358 Kč
318 Kč
Síla citlivosti - 11%
Empatičtí jedinci nejen vnímají emoce druhých lidí, ale také je vstřebávají - někdy ke své vlastní škodě, což často vede k ohromnému smyslovému přetížení a pocitům zmatku nebo nízkému sebevědomí.
esoterika a astrologie

Síla citlivosti

269 Kč
239 Kč
Miluj svůj život - 20%
(2x)
Své tělo můžete uzdravit tak, že vydáte pozitivní energii při práci se svou myslí. Autorka vysvětluje, jak limitujeme své myšlení a názory a tím vytváříme ve své hlavě zárodky a příčiny nemocí. Kniha nás vede k pozitivním změnám v našem myšlení a vytváří prostředí, které nám dovolí prožít…
esoterika a astrologie
Ukázky

Miluj svůj život

179 Kč
143 Kč
Myšlenky sebelásky - 6%
(1x)
Když jsme ochotní otevřít se novým myšlenkám a novému způsobu myšlení, může se náš život změnit k lepšímu. 53 karet s afirmacemi Louise L. Hay vám pomůže znovu objevit zapomenutou vnitřní moudrost a naplnit vaše dny inspirací a radostí.
esoterika a astrologie

Myšlenky sebelásky

169 Kč
159 Kč
Poselství Mistrů - 20%
Zatímco ve svých předešlých knihách se dr. Weiss zabýval spíš vlivem minulých životů na současné životy lidí, v tomto díle se zaměřil na nadčasové, blahodárné a vpravdě božské působení netělesných bytostí, jež jsou zasvěceným známé coby Mistři.
esoterika a astrologie
Ukázky

Poselství Mistrů

169 Kč
135 Kč
Ženský pól bytí aneb Tečka za Adamovým žebrem - 11%
(1x)
Annick de Souzenelle kromě poutavého rozboru mnoha ženských i dalších biblických postav (Marie, Máří Magdalena, Marta, Lazar...) ukazuje, jak došlo k tomu, že Iša byla nahrazena Evou, vnější, biologickou ženou.
esoterika a astrologie

Ženský pól bytí aneb Tečka za Adamovým žebrem

306 Kč
272 Kč
Vykládací karty Lenormand (kniha+karty) - 6%
Vykládací karty Lenormand vypovídají o událostech minulých, současných i budoucích a nabízejí skutečnou orientaci v životě.
esoterika a astrologie

Vykládací karty Lenormand (kniha+karty)

169 Kč
159 Kč
Hermetická iniciace Martinismu - 11%
Lasenicova Hermetická iniciace Martinismu je knihou, která hovoří jazykem čisté praxe. Shrnuje účinnou metodu vnitřního vzestupu, který vede k poznání a rozvinutí skutečné podstaty člověka.
esoterika a astrologie

Hermetická iniciace Martinismu

270 Kč
240 Kč
Karty posvátné kreativity - 11%
Průvodce pro ty, kdo jdou za svými sny a nebojí se zázraků, pro všechny, kdo hledají inspiraci, povzbuzení a expanzi vědomí – ať už v životě, či v tvůrčích projektech. Uskutečněte svůj velký posvátný sen!
esoterika a astrologie

Karty posvátné kreativity

575 Kč
511 Kč
Kočka - 11%
Člověk neumí druhému dávat lásku bez podmínek. Vždy je to láska něčím podmíněná. Je to láska s očekáváním plná falše. Skutečné lásce se můžeme naučit přes zvířátka. Stačí je jen pozorovat a uvědomovat si změnu, kterou nám přinášejí.
esoterika a astrologie

Kočka

351 Kč
312 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 198 položek
<< < 1 2 3 4 .. 20 > >>