Nejprodávanější Kniha - duben 2024
příběhy ze života

Otočená Otylka - 11%
Otylka je zlobivé děvčátko, které rádo vyvádí lotroviny a lumpárny všeho druhu. Zlobí i ve škole, což pan ředitel nese s nelibostí, a její darebácká kariéra vyvrcholí tím, že se dočista otočí, chodí po stropě a tropí čím dál tím větší neplechu...
příběhy ze života

Otočená Otylka

180 Kč
160 Kč
Pat a Mat - 11%

Legendární kutilové v knize oblíbených příběhů. Neúnavní kutilové Pat a Mat vám v povídkové knížce povypráví, jak se také dá promítat film, vyrábět pomerančová šťáva, postavit bazén nebo předělat v koupelně vodovod.

příběhy ze života
Ukázky

Pat a Mat

269 Kč
239 Kč
S Rozárkou za štěstím - 11%
Hlavní postavou je zvídavá holčička jménem Rozárka.
Maminka jí jednou večer před spaním vypráví příběh o krásné zahradě, ve které hledá stařík cestu svým životem, jak být šťastný.
příběhy ze života
Ukázky

S Rozárkou za štěstím

359 Kč
319 Kč
Utopený poklad - 11%
Kubovi je jedenáct a nejede k moři. Místo toho bude celý prázdninový týden u nevlastního dědy kdesi na vesnici. Nikoho tam nezná, a navíc v celé dědově chalupě není internet.
příběhy ze života

Utopený poklad

269 Kč
239 Kč
Víla Muchomůrka - 11%
Magický příběh o přátelství a důležitosti zdravé přírody.
příběhy ze života
Ukázky

Víla Muchomůrka

269 Kč
239 Kč
Zimní drak - 11%
(1x)
Zimní drak si s sebou každý rok odnáší sníh a led, aby mohlo přijít jaro. Letos je ale všechno jinak. Drak si poranil křídlo a zimu nemá kdo odnést. Když je sníh a mráz nejtužší, na řadu přichází teplo přátelství, fantazie a chuť pomáhat.
příběhy ze života

Zimní drak

224 Kč
199 Kč
Čarovná zima - 11%
(2x)
Celé muminí údolí se uložilo ke spánku, ale muminek nespí! Spolu s malou Miou poznají nejen sníh, ale také celou řadu zimních tvorů, kteří se v údolí objevili.
příběhy ze života
Ukázky

Čarovná zima

250 Kč
222 Kč
Dědečku, už chodím do školy
Dědečku, už chodím do školy je dalším pokračováním oblíbené série knížek Dědečku, vyprávěj a Dědečku, ještě vyprávěj. Laskavý dědeček si opět povídá se svou zvídavou vnučkou Viktorkou o světě kolem nich.
příběhy ze života

Dědečku, už chodím do školy

359 Kč
Deník malého poseroutky 18 - Škola na odstřel - 11%
Agent: Greg Heffley. Mise: Zachránit školu! Pro Grega Heffleyho zatím škola nebyla právě procházkou růžovým sadem. Když tedy hrozí uzavření rozpadající se budovy, nijak zvlášť ho to netrápí
příběhy ze života

Deník malého poseroutky 18 - Škola na odstřel

224 Kč
199 Kč
Hovnivál Hugo - 11%
Víte, kdo je hovnivál? Je to brouk, který před sebou válí kuličku z hovínek ostatních zvířat. Jenže hovniválovi Hugovi jedna kulička nestačí, chce jich mít co nejvíc! Hromadí je po celém lese a ničeho jiného si moc nevšímá.
příběhy ze života
Ukázky

Hovnivál Hugo

266 Kč
236 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 176 položek
<< < 1 2 3 4 .. 18 > >>