Nejprodávanější knihy - duben 2024
partnerství

Sex v lidském milování - 11%
(1x)
Kniha je založena na autorových přednáškách, které měl v roce 1966 na Kalifornské univerzitě. Autor zde svým typickým esejistickým, humorným a místy prostořekým způsobem pojednává o sexualitě ze všech možných úhlů.
partnerství

Sex v lidském milování

89 Kč
79 Kč
Proč muži neposlouchají a ženy neumí číst v mapách - 11%
(1x)
Muži a ženy jsou odlišné bytosti. Že je to v dnešní době odvážné tvrzení? Ti, kteří se vzpírají myšlence, že biologické danosti ovlivňují naše chování, tak často činí s nejlepšími úmysly, neboť chtějí oponovat sexistickým názorům.
partnerství

Proč muži neposlouchají a ženy neumí číst v mapách

341 Kč
303 Kč
Šťastně až na věky - 11%
Co s sebou přináší žití v polyamorii? Může být dlouhodobý milenecký poměr šťastný? Jak snadno se člověk stane závislým na internetové seznamce? A jde mít trvalý vztah a zároveň další sexuální partnery? Velmi intimní rozhovory v časosběrném dokumentu.
partnerství

Šťastně až na věky

386 Kč
343 Kč
8 pravidel lásky - 11%

Jak najít lásku, udržet si ji i nechat jít Objevný průvodce všemi fázemi milostného vztahu od autora bestselleru Mysli jako mnich, který čerpá z dávné moudrosti i nejnovějších vědeckých poznatků

partnerství

8 pravidel lásky

449 Kč
399 Kč
Děti to chtěj vědět taky - 11%
Kniha Děti to chtěj vědět taky je pomůckou pro všechny rodiče, prarodiče, tetičky, strýčky a další, kteří se chtějí aktivně podílet na sexuální výchově dětí a poskytnout jim kvalitní a ověřené informace bez mýtů a stereotypů.
partnerství

Děti to chtěj vědět taky

423 Kč
376 Kč
Mnohamámy aneb rodičovství beze slupky - 11%
Jaké je to být mámou čtyř, šesti, devíti dětí? Jak žijí rodiny, kde jsou v ložnici minimálně čtyři dětské postele? Sedmi rozhovorům, kterým dominují ženy - mnohamámy, sekundují dva rozhovory s muži, protože kde je máma, je i táta.
partnerství
Ukázky

Mnohamámy aneb rodičovství beze slupky

312 Kč
278 Kč
Pět jazyků omluvy - 11%
Kniha Pět jazyků omluvy vám pomůže překonat mnohá nedorozumění ve vztazích i komunikaci a třeba i napravit to, co se už zdálo úplně ztracené.
partnerství

Pět jazyků omluvy

332 Kč
295 Kč
Proč pořád jen já - 11%
(1x)

V této knize se dočtete o vzorcích chování, které nejčastěji narušují naše vztahy – od pocitů viny, citové vydírání, různé projekce až po duchovní zneužívání.

partnerství

Proč pořád jen já

313 Kč
278 Kč
Zakázané lásky - 11%
Jak se z motýlků v břiše stane noční můra? Kniha pro kohokoliv, kdo nevěrou prošel či jí prochází, nebo kdo se s ní setkal ve své blízkosti.
partnerství
Ukázky

Zakázané lásky

359 Kč
319 Kč
Dobrý sex - 11%
Jessica Graham v tomto osobním a upřímném průvodci, který se věnuje zkoumání bdělé pozornosti v sexu, ukazuje, že hluboký spirituální život a výjimečný sex se vzájemně nevylučují a že ani není nutné, abychom se vzdávali zábavy a dobrodružství.
partnerství

Dobrý sex

331 Kč
294 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 42 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>