Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - duben 2024
zdraví a výchova dětí

Tvořivé rodičovství - 11%
(1x)

Tvořivé rodičovství, které představuje Catherine Dumonteil Kremer, je rodičovství vědomé, radostné a láskyplné. Bude vás provázet otázkami a pochybnostmi i touhou dítě respektovat. Nabízí praktické alternativy k výchovnému násilí.

zdraví a výchova dětí

Tvořivé rodičovství

294 Kč
262 Kč
Ne! - 11%
Mnoho z nás vyrostlo v autoritativním výchovném režimu, v němž rodiče říkali svým dětem na všechno ne a mluvili s nimi jazykem, který je zraňoval a ponižoval. Proto dnes volíme opačný přístup a říkáme dětem na všechno ano.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Ne!

324 Kč
288 Kč
Logopedické hádanky - 11%
Hádanky ve formě veršů jsou určeny k upevňování výslovnosti českých hlásek a současně rozvíjejí u dětí smysl pro rým, rytmus a jazykový cit.
zdraví a výchova dětí

Logopedické hádanky

224 Kč
199 Kč
Prvňáci mají rádi legraci - První čtení s úkoly - 11%

V první třídě se děti učí číst, psát a počítat a na nic jiného jim nezbývá čas... A co když je to trochu jinak? Prvňáci z této knížky si ve třídě užili i spoustu legrace.

zdraví a výchova dětí

Prvňáci mají rádi legraci - První čtení s úkoly

197 Kč
175 Kč
Slavnosti a oslavy ve škole - 11%
Publikace bude užitečnou pomůckou učitelům a vychovatelům v transformaci hodnot skrytých v našich lidových zvycích a tradicích do didaktických aktivit školních předmětů.
zdraví a výchova dětí

Slavnosti a oslavy ve škole

431 Kč
383 Kč
Fufi a její kamarádi - 11%
Barevné pracovní listy jsou zaměřené na rozvoj řeči především u dětí s vývojovou dysfázií a na děti s odlišným mateřským jazykem. Využít je ale mohou rodiče, logopedi a pedagogové MŠ i u běžných dětí.
zdraví a výchova dětí

Fufi a její kamarádi

242 Kč
215 Kč
Manuál pro moderní mámy - 11%
Co všechno může udělat matka, aby její dcera vyrůstala a žila svobodně a rovnoprávně? Německá pedagožka Susanne Mierau přichází s návodem, jak vychovat sebevědomé ženy, které se nebudou bát měnit svět. Jde o první knihu z nové edice časopisu Heroine.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Manuál pro moderní mámy

449 Kč
399 Kč
Superhrdinové V TOBĚ - 11%
U jedinců s dyslexií je velmi důležité zaměřit se na jejich celkový potenciál a podporu silných stránek.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Superhrdinové V TOBĚ

315 Kč
280 Kč
To tajemství je pevný pár - 11%
(2x)
Knížka fejetonů, ve kterých autor hledá, co je klíčem k rodinné pohodě a k výchově dětí. Dochází k závěru, že nejdůležitější je, aby žena a muž spolu vytvořili pevný pár. Když vytvoříte pevný pár, dítě se pouze přidá a právě to je dřeň našeho života.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

To tajemství je pevný pár

296 Kč
263 Kč
Holčičí kniha. Upřímný průvodce pubertou - 11%
Přechod mezi dětstvím a dospělostí není vůbec snadný. Proměňuje se nejen naše tělo, ale i mozek a vnímání světa. Holčičí kniha provede mladé čtenářky vším, co o pubertě potřebují vědět, protože googlování v tomhle případě není to pravé.
zdraví a výchova dětí

Holčičí kniha. Upřímný průvodce pubertou

314 Kč
279 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 250 položek
<< < 1 2 3 4 .. 25 > >>