Nejprodávanější e-knihy - duben 2024
ostatní sporty

Box - 20%
Přehledný manuál pro začínající a kondiční boxery je zaměřen především na popis základních úderů a jejich nácvik. Informace jsou řazeny chronologicky tak, aby čtenář rychle nalez vše potřebné.
ostatní sporty
Ukázky

Box

161 Kč
129 Kč
Výživa fotbalisty - 20%
Fotbalisté požadují seriózní informace o výživě. Mají řadu otázek, například: Co bych měl jíst před zápasem? Mám pít sportovní nápoje, popřípadě jaké? Kolik proteinů by měla obsahovat má strava?
ostatní sporty
Ukázky

Výživa fotbalisty

195 Kč
156 Kč
Open - 20%
(1x)
Mimořádně otevřená výpověď vynikajícího tenisty nedávné minulosti o vlastním životě. Kniha nabízí jedinečný pohled do zákulisí vrcholového tenisu. Je určena pro čtenáře memoárové literatury, pro sportovní, a zvláště tenisové fanoušky.
ostatní sporty
Ukázky

Open

248 Kč
198 Kč
Fotbalový trenér - 20%
Celobarevná publikace je určena začínajícím fotbalovým trenérům, kterým předkládá ucelené informace ze všech tematických okruhů tvořících obsah základního trenérského kurzu.
ostatní sporty
Ukázky

Fotbalový trenér

246 Kč
197 Kč
Sportovní trénink - 20%
Sport je bezpochyby jedním z fenoménů naší doby. Obdivujeme výkony špičkových sportovců na olympijských hrách a světových šampionátech, organizace významných mezinárodních soutěží se stává "politikem", které "hýbe" celou společností.
ostatní sporty
Ukázky

Sportovní trénink

195 Kč
156 Kč
Předškoláci v pohybu 2 - 20%
Kniha pro cvičitelky dětí předškolního a mladšího školního věku, učitelky v mateřských školách, instruktory mateřských center a rodiče je zaměřená na všestrannou pohybovou průpravu dětí předškolního a mladšího školního věku.
ostatní sporty
Ukázky

Předškoláci v pohybu 2

135 Kč
108 Kč
Plavání - 20%
Druhé, přepracované vydání úspěšné knihy přináší všem kondičním i výkonnostním plavcům, učitelům a trenérům mládeže moderní pohled na výuku plavání. Kniha představuje plavání jako jednu z nejoblíbenějších pohybových aktivit pro každého bez rozdílu věku.
ostatní sporty
Ukázky

Plavání

127 Kč
102 Kč
Jóga - 20%
Současný člověk hledá nástroje k posílení tělesného i duševního zdraví, ke zlepšení partnerských vztahů, k prosperitě a šťastnému životu. Moudrost dávných mistrů vtělená do systému jógy nám přináší cenné podněty, poučky, techniky a směry k další cestě.
ostatní sporty
Ukázky

Jóga

186 Kč
149 Kč
Hry ve sportovní přípravě dětí - 20%
Kniha populárně odbornou formou seznamuje čtenáře se zásadami a požadavky na využití her v tréninku dětí vhodných pro všechna sportovních odvětvích.
ostatní sporty
Ukázky

Hry ve sportovní přípravě dětí

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 19 položek
<< < 1 2