Nejprodávanější tituly - duben 2024
zoologie

Ohroženi hmyzem? - 11%
Záměrem autora je podat svědectví o pokrocích v poznávání života a chování hmyzu za posledních čtyřicet let od prvního vydání jeho úspěšné prvotiny Neobvyklá setkání.
zoologie
Ukázky

Ohroženi hmyzem?

806 Kč
716 Kč
Ptáci - 11%
Systematický a praktický průvodce přibližuje na svých stránkách za pomoci detailních záběrů nejvyšší kvality přes 300 druhů ptáků. Zároveň je skvělým společníkem na cestu do přírody pro nadšence každého věku i úrovně znalostí.
zoologie

Ptáci

269 Kč
239 Kč
Radost z pozorování ptáků - 11%
(1x)
Na obloze nad našimi městy a vesnicemi, v parcích a na hřbitovech, všude jsou ptáci!
zoologie

Radost z pozorování ptáků

314 Kč
279 Kč
Mámino poslední objetí
Díky knize Mámino poslední objetí se srdce a mysl čtenářů stanou vnímavější vůči hlubokému propojení mezi lidmi a zvířaty a promění jejich pohled na život okolo nás.
zoologie

Mámino poslední objetí

314 Kč
Africká abeceda
Lvy, slony, zebry, žirafy většinou dobře známe, ať již ze ZOO nebo z televizní obrazovky. Co je anhinga, kde roste baobab, jak vypadá daman a jak snovač?
zoologie

Africká abeceda

89 Kč
Drůbež a její chov - 11%
Zájem o chovatelství stále stoupá a odráží přirozenou touhu značné části lidské populace po kontaktu s živými tvory a přírodou vůbec.
zoologie

Drůbež a její chov

449 Kč
399 Kč
Kolik smyslů máš? - 11%

Kniha poutavým způsobem vypráví o tom, jak fungují naše smysly a jak se liší od smyslů ostatních zvířat. Věděli jste, že čich působí přímo na naši paměť, a proto v nás vyvolává mnohem starší vzpomínky než třeba to, co vidíme nebo slyšíme?

zoologie

Kolik smyslů máš?

269 Kč
239 Kč
Ptáci - Do kapsy - 11%
Jednoduchý atlas, ve kterém se snadno zorientujete díky barevnému kódu jednotlivých skupin ptáků Ptačí říše oplývá obrovskou rozmanitostí barev, tvarů a velikostí, díky barevnému kódu však snadno naleznete správnou cestu k určení neznámého druhu.
zoologie

Ptáci - Do kapsy

260 Kč
231 Kč
Divoká zvířata - 11%
Pozorujte divoká zvířata na pomyslné cestě deštnými lesy. Seznámíte se s rozmanitými druhy díky ilustracím s popisky jednotlivých detailů. Více než 200 druhů je doplněno přehlednou tabulkou s mapou výskytu, velikostí i stupněm ohrožení.
zoologie

Divoká zvířata

359 Kč
319 Kč
Veterinářka v džungli - 11%

Dobrodružství mladé ženy, jež léčí divoká zvířata ve všech koutech světa Víte, co dělat, když se na vás řítí rozzuřená samice nosorožce? Jak moc si je na rentgenu podobná lidská ruka s šimpanzí? A čeho se nejvíc bojí sloni?

zoologie
Ukázky

Veterinářka v džungli

313 Kč
278 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 52 položek
<< < 1 2 3 4 .. 6 > >>