Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - duben 2024
zoologie

Ohroženi hmyzem? - 11%
Záměrem autora je podat svědectví o pokrocích v poznávání života a chování hmyzu za posledních čtyřicet let od prvního vydání jeho úspěšné prvotiny Neobvyklá setkání.
zoologie
Ukázky

Ohroženi hmyzem?

806 Kč
716 Kč
Ptáci - 11%
Systematický a praktický průvodce přibližuje na svých stránkách za pomoci detailních záběrů nejvyšší kvality přes 300 druhů ptáků. Zároveň je skvělým společníkem na cestu do přírody pro nadšence každého věku i úrovně znalostí.
zoologie

Ptáci

269 Kč
239 Kč
Mámino poslední objetí
Díky knize Mámino poslední objetí se srdce a mysl čtenářů stanou vnímavější vůči hlubokému propojení mezi lidmi a zvířaty a promění jejich pohled na život okolo nás.
zoologie

Mámino poslední objetí

314 Kč
Africká abeceda
Lvy, slony, zebry, žirafy většinou dobře známe, ať již ze ZOO nebo z televizní obrazovky. Co je anhinga, kde roste baobab, jak vypadá daman a jak snovač?
zoologie

Africká abeceda

89 Kč
Drůbež a její chov - 11%
Zájem o chovatelství stále stoupá a odráží přirozenou touhu značné části lidské populace po kontaktu s živými tvory a přírodou vůbec.
zoologie

Drůbež a její chov

449 Kč
399 Kč
Kolik smyslů máš? - 11%

Kniha poutavým způsobem vypráví o tom, jak fungují naše smysly a jak se liší od smyslů ostatních zvířat. Věděli jste, že čich působí přímo na naši paměť, a proto v nás vyvolává mnohem starší vzpomínky než třeba to, co vidíme nebo slyšíme?

zoologie

Kolik smyslů máš?

269 Kč
239 Kč
Divoká zvířata - 11%
Pozorujte divoká zvířata na pomyslné cestě deštnými lesy. Seznámíte se s rozmanitými druhy díky ilustracím s popisky jednotlivých detailů. Více než 200 druhů je doplněno přehlednou tabulkou s mapou výskytu, velikostí i stupněm ohrožení.
zoologie

Divoká zvířata

359 Kč
319 Kč
Zázračný svět hmyzu - 11%
Báječně ilustrovaný průvodce od předního entomologa pro všechny zvídavé děti.
zoologie
Ukázky

Zázračný svět hmyzu

359 Kč
319 Kč
Život na Zemi - 11%
Přepracované jubilejní vydání je důstojným přínosem k nestárnoucí klasice knih o volné přírodě. Jistě nadchne jak ty, kdo dílo znají v podobě prvního vydání, tak i celou novou generaci.
zoologie

Život na Zemi

899 Kč
799 Kč
Důvod k naději - 11%
Světově uznávaná bioložka a ochránkyně přírody Jane Goodallová změnila svým výzkumem v šedesátých 20. století pohled na chování šimpanzů a významně se zasloužila o jejich ochranu.
zoologie

Důvod k naději

404 Kč
359 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 44 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>