Nejprodávanější e-knihy - duben 2024
sociologie

Neznámá společnost - 20%
(2x)
Sociologická expedice do nitra vlastní země. Události posledních měsíců mohly v mnoha lidech zesílit pocit, že realita předstihuje možnosti fikce. Podobné pocity však nemusí být dezorientující ani nejsou důvodem k rezignaci.
sociologie
Ukázky

Neznámá společnost

199 Kč
159 Kč
Mikrofon je naše bomba - 20%
Text je výsledkem rozsáhlého výzkumu interdisciplinárního týmu pokrývajícího různé oblasti toho, kde se v subkulturních scénách odehrává politika.
sociologie
Ukázky

Mikrofon je naše bomba

331 Kč
265 Kč
Hitmakeři - 20%
(1x)
Autor ve své knize odkrývá psychologii vkusu a fungování kulturních trhů, které nenápadně utvářejí naše životy. Boří sentimentální showbyznysové mýty o tvorbě hitů a ukazuje, že kvalita samotná k úspěchu nestačí.
sociologie
Ukázky

Hitmakeři

269 Kč
215 Kč
O posledních věcech člověka - 20%
(1x)
Publikace terminologicky vymezuje základní thanatologické pojmy, popisuje potřeby umírajících i pozůstalých, a také společenské představy o důstojné i nedůstojné smrti.
sociologie
Ukázky

O posledních věcech člověka

120 Kč
96 Kč
Když se řekne komunitní práce - 20%
Publikace shrnuje hlavní principy a modely komunitní práce, sleduje vývoj komunitní práce od konce 19. století, specifika v Českých zemích a zmiňuje etapy komunitní práce ve 20. století.
sociologie
Ukázky

Když se řekne komunitní práce

120 Kč
96 Kč
Krize a význam pomáhajících prvního kontaktu - 20%
Publikace je určena profesionálním pomáhajícím, kteří neabsolvovali výcvik krizové intervence, avšak ve své praxi se dostávají do kontaktu s lidmi v závažných situacích a krizích.
sociologie
Ukázky

Krize a význam pomáhajících prvního kontaktu

140 Kč
112 Kč
Metodologie sociálních věd - 20%
Kniha se zabývá stěžejními metodologickými problémy sociálních věd.
sociologie
Ukázky

Metodologie sociálních věd

100 Kč
80 Kč
Sociální péče o seniory - 20%
Kniha je určená studentům sociálně zdravotnických oborů a profesionálním pracovníkům z řad pomáhajících profesí a měla by jim pomoci k získání vhledu do problematiky péče o seniory.
sociologie
Ukázky

Sociální péče o seniory

229 Kč
183 Kč
Slovník sociologických pojmů - 20%
Jak sám autor uvádí, smyslem této knihy je v naší chaotické době vrátit čtenáře k významům slov. Žijeme nejen v záplavě neutříděných informací, ale také v době slovníků, které vrací čtenáře k systematickému poznání.
sociologie
Ukázky

Slovník sociologických pojmů

339 Kč
271 Kč
Skrytá autorita - 20%
Lidská víra významně ovlivňuje činnost politických stran, církví, ekologických organizací i vědeckých skeptiků. Víra je emocionální stav, díky kterému jednáme podle psychologie davu. Kniha se zabývá psychologickými a sociologickými aspekty lidské víry.
sociologie
Ukázky

Skrytá autorita

168 Kč
134 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 24 položek
<< < 1 2 3 > >>