Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - duben 2024
záhady a otazníky

Tajemství ďáblovy bible - 11%
(1x)
Před necelými osmi sty lety v chudém benediktýnském klášteru v Podlažicích se jakoby zázrakem objevuje velmi podivný rukopis. Největší jaký kdy na světě existoval. Podle legendy není dílem člověka, ale samotného ďábla.
záhady a otazníky

Tajemství ďáblovy bible

179 Kč
159 Kč
Voynichův rukopis - 11%
První faksimilní vydání nejtajemnější knihy světa, Voynichova rukopisu, jenž mnozí odborníci považují za „Svatý grál historické kryptografie“ (a který inspiroval i Dana Browna k jeho bestselleru Ztracený symbol).
záhady a otazníky

Voynichův rukopis

817 Kč
726 Kč
Nedobytná šifra - 11%
(1x)
Arnošt Vašíček přichází s originální hypotézou, která odhaluje nejen, kdo byl autorem nejzáhadnější knihy světa - Voynichova rukopisu, ale s pomoci výkladů fascinujících kreseb, kterými je doprovázena, se pokouší se i o rozluštění jejího šokujícího obsahu.
záhady a otazníky

Nedobytná šifra

179 Kč
159 Kč
Ruce pryč od této knihy - 11%
(1x)
Máte-li pocit, že se světem, v němž žijeme, není něco v pořádku, zajímáte se o jeho poslední tajemství a toužíte se to dozvědět přímo od života – je to VAŠE kniha!
záhady a otazníky

Ruce pryč od této knihy

387 Kč
344 Kč
Česká Sibiř - tajemnou českou krajinou - 11%
V dalším putování "tajemnou českou krajinou" zavítáme do oblasti v okolí Votic, která pro své drsné a chladné podnebí bývá nazývána Českou Sibiří. Poznáme krajinu i zapomenuté osudy lidí a událostí.
záhady a otazníky

Česká Sibiř - tajemnou českou krajinou

196 Kč
174 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 15 položek
<< < 1 2