Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - duben 2024
filosofie a náboženství

Svět dharmy 3/2023 - 1/2024 - 11%
Buddhismus je třetí největší světové náboženství a buddhistická komunita v Čechách a na Slovensku – stejně jako ve všech západních zemích – stále roste. Časopis Svět Dharmy nabízí přehled o tom, co se děje v buddhistickém životě u nás i ve světě.
filosofie a náboženství

Svět dharmy 3/2023 - 1/2024

189 Kč
168 Kč
Exotovy zápisky - 11%
Nový soubor duchovních zamyšlení a krátkých příběhů Ladislava Heryána dává opět jiným způsobem nahlédnout do jeho vnímání Boha, spirituality a křesťanství.
filosofie a náboženství

Exotovy zápisky

179 Kč
159 Kč
Prastaré tajemství květu života - sv. 2 - 11%
Posvátný vzor Květu života, primární zdroj všech fyzických forem, je v tomto druhém svazku prozkoumáván ještě do větší hloubky. Skrze podrobné geometrické mapování autor ukazuje, jak je tento zdánlivě jednoduchý vzor Květu života obsažen ve stvoření
filosofie a náboženství

Prastaré tajemství květu života - sv. 2

269 Kč
239 Kč
Tohle zvládnu! - 11%
Opravdu zvládnu všechno? Co když se na některé věci necítím? Jak posílím svou psychickou odolnost? I ty občas čelíš stresu, máš z něčeho obavy a zdá se ti, že nedokážeš to, co si přeješ.
filosofie a náboženství

Tohle zvládnu!

332 Kč
295 Kč
Vtělené Slovo II v Teologické sumě - 11%
Svazek přináší další část christologických otázek třetí části Teologické sumy (STh III, q. 7–15). Tomáš v nich pojednává o důsledcích Božího vtělení, tedy o všem, co bylo osobou Božího Slova s lidskou přirozeností zároveň přijato v Ježíši Kristu.
filosofie a náboženství

Vtělené Slovo II v Teologické sumě

198 Kč
176 Kč
Evangelium „neznámého“ boha - 11%
(1x)
Třetí, novými texty doplněné a přepracované vydání raně křesťanských textů nalezených v Nag Hammadí, které mění tradiční pohled na vznik křesťanství, postavu Ježíše Krista a počátky katolické církve.
filosofie a náboženství

Evangelium „neznámého“ boha

Jan Kozák (ed.)
378 Kč
336 Kč
Symbolismus lidského těla - 11%
(1x)

Tato kniha nám objevuje nový a zároveň prastarý vztah k druhým lidem i k sobě samému: dokonalé sebepoznání, vědomí, že existují dva zdroje poznání, mozek a srdce, pochopení, že svět i lidé nutně dosvědčují nezměrnost božích možností.

filosofie a náboženství

Symbolismus lidského těla

342 Kč
304 Kč
Lekce lidskosti - 11%
Tato malá knížka obsahuje 52 aktuálních zamyšlení na každý týden v roce, vybraných z nadčasového odkazu Jana Amose Komenského.
filosofie a náboženství

Lekce lidskosti

269 Kč
239 Kč
Kdo tu mluvil o vítězství? - 11%
(6x)
Tereza Matějčková ve své nejnovější knize nabízí víc než dějiny pojmu nebo tematické čtení odkazu známých myslitelů – svěží pohled na nově položenou otázku po sebepřijetí a růstu.
filosofie a náboženství

Kdo tu mluvil o vítězství?

306 Kč
272 Kč
Já. O mozku, vědomí a sebeuvědomování - 11%
(1x)
Knížka je čtenářsky náročnější, určena především lékařům, psychologům, filosofům, přírodovědcům, odborníkům na počítačové vědy, pedagogům, motivovaným teologům - a samozřejmě i všem, kdo se snaží pochopit, co znamená, řeknou-li si "Já".
filosofie a náboženství

Já. O mozku, vědomí a sebeuvědomování

306 Kč
272 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 508 položek
<< < 1 2 3 4 .. 51 > >>