Nejprodávanější knihy - duben 2024
specifické problémy a poruchy

Logopedie pro nejmenší - 11%
Pracovní sešit plný her, doplňovaček, obrázků a úkolů pro rozvoj komunikačních dovedností a výslovnosti. Logopedie není jen nácvik správné výslovnosti.
specifické problémy a poruchy
Ukázky

Logopedie pro nejmenší

179 Kč
159 Kč
Orientace v prostoru a čase pro děti od 4 do 6 let - 11%
Pracovní sešit je určen dětem ve věku 4 až 6 roků k rozvoji časové orientace a prevenci potíží ve čtení, psaní, matematice a obtíží v získávání studijních dovedností plynoucích z nedostatečně rozvinuté časové orientace, vnímání posloupnosti a následnosti dějů, organizace činností.
specifické problémy a poruchy

Orientace v prostoru a čase pro děti od 4 do 6 let

179 Kč
159 Kč
Speciálněpedagogické minimum pro učitele - 11%
Do škol přichází stále více žáků se speciálními vzdělávacími potřebami (SVP). Může se jednat o děti, které již mají určitou diagnózou stanovenou, ale i o jedince, kteří ji nemají.
specifické problémy a poruchy
Ukázky

Speciálněpedagogické minimum pro učitele

261 Kč
232 Kč
Dejme mozky dohromady - 11%
Publikace představuje praktickou příručku pro logopedy, psychology, ergoterapeuty, případně další zaměstnance ve zdravotnictví či v sociálních službách, kteří pracují s lidmi s kognitivními a řečovými deficity a napomáhají v jejich rehabilitaci.
specifické problémy a poruchy

Dejme mozky dohromady

269 Kč
239 Kč
Aktivity pro rozvoj jemné motoriky - 11%
Jemná motorika se podílí na většině činností, které denně provádíme. Oblékání, obouvání, čištění zubů…, o vše jsou činnosti, při nichž ji zapojujeme a které se rozvíjejí již od dětství.
specifické problémy a poruchy

Aktivity pro rozvoj jemné motoriky

251 Kč
223 Kč
Autismus bez masky - 11%
Nevyznáte se v emocích druhých a zvládání běžných situací vás stojí neúměrně mnoho energie? Nevíte, jak komunikovat s kolegy či příbuznými? Možná je na čase nakouknout pod svou masku!
specifické problémy a poruchy

Autismus bez masky

395 Kč
351 Kč
Arteterapeutické aktivity a mindfulness - 11%
Mnohé děti, které zažily vážné trauma, se uzavřou do sebe a je pro ně složité zapojit se aktivně do terapeutického procesu.
specifické problémy a poruchy

Arteterapeutické aktivity a mindfulness

314 Kč
279 Kč
Děti to chtěj vědět taky - 11%
Kniha Děti to chtěj vědět taky je pomůckou pro všechny rodiče, prarodiče, tetičky, strýčky a další, kteří se chtějí aktivně podílet na sexuální výchově dětí a poskytnout jim kvalitní a ověřené informace bez mýtů a stereotypů.
specifické problémy a poruchy

Děti to chtěj vědět taky

423 Kč
376 Kč
Dyslexie! Nebo ne? - 11%

Problémy se čtením nemusí být vždy způsobeny dyslexií. I když symptomy jsou hodně podobné, problémy se čtením mohou být způsobeny přetrvávajícími primárními reflexy, které mají negativní vliv na plynulost očních pohybů a spolupráci očí.

specifické problémy a poruchy

Dyslexie! Nebo ne?

441 Kč
392 Kč
ÁDéHáĎáci - 11%
Snahou autora této nové publikace je na základě vlastních ověřených postupů a zkušeností pomoci správně pochopit a uchopit stav mysli ÁDéHáĎáka a naznačit, jak mu usnadnit cestu životem i s jeho handicapem.
specifické problémy a poruchy

ÁDéHáĎáci

351 Kč
312 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 40 položek
<< < 1 2 3 4 > >>