Nejprodávanější tituly - duben 2024
věda, technika, medicína

Ohlížím se zpět - 11%
Profesor Arnold Jirásek (1887–1960) vstoupil do širšího povědomí jako lékař, který operoval smrtelně zraněného Jana Opletala, byl však především zakladatelskou osobností naší neurochirurgie a jednou z nejvýraznějších postav české medicíny.
věda, technika, medicína

Ohlížím se zpět

405 Kč
360 Kč
Newton - Gravitace v akci - 20%
Komixová biografie vykresluje Isaaca Newtonu od jeho dětství, kdy s touhou pochopit, jak co funguje, provedl mnoho experimentů a objevů, např. sestavil zrcadlový dalekohled. Tuto zvídavost pak rozvíjel na studiích v Cambridgi až k svým průlomovým teoriím v mechanice, optice, matematice i alchymii.
věda, technika, medicína
Ukázky

Newton - Gravitace v akci

212 Kč
170 Kč
Putování za Františkem Vélem - 11%

Vzpomínková knížka na doc. MUDr. Františka Véleho, CSc., významného ceského neurologa, kineziologa, pedagoga, spoluzakladatele tzv. Pražské rehabilitacní školy.

věda, technika, medicína

Putování za Františkem Vélem

205 Kč
182 Kč
Život na uzdě - 11%

"Poznávat svět kolem nestačí: musíme poznat i sami sebe"

Žijeme v éře paradoxů: zatímco společnost bohatne, my lidé nejsme šťastnější. Psychických problémů přibývá a mnozí z nás hledají úlevu tam, kde není. Co se to s námi vlastně děje?

věda, technika, medicína

Život na uzdě

314 Kč
279 Kč
Nejen na pumpy jsou Sigmundi - 11%
(1x)
Vzpomínkové texty, dopisy a dokumenty o významné podnikatelské rodině, jež z malé dílny v malé hanácké obci Lutín vybudovala světoznámou továrnu na čerpací techniku.
věda, technika, medicína

Nejen na pumpy jsou Sigmundi

152 Kč
135 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 15 položek
<< < 1 2