Nejprodávanější e-knihy - duben 2024
učebnice

1000 italských slovíček - 20%
Praktická knížka se stane dobrým pomocníkem při učení a procvičování italských slovíček. Na veselých obrázcích, jež znázorňují běžné životní situace, najdete názvy věcí, se kterými se denně setkáváte.
učebnice
Ukázky

1000 italských slovíček

159 Kč
127 Kč
Jonathan Livingston Racek / Jonathan Livingston Seagull - 20%
(9x)
Dvojjazyčné vydání novely současného amerického spisovatele o racku Jonathanovi je podobenstvím o lidech-ptácích toužících po poznání a naplnění života, po lásce, svobodě a volnosti.
učebnice
Ukázky

Jonathan Livingston Racek / Jonathan Livingston Seagull

148 Kč
118 Kč
Speciální pedagogika - 20%
Kniha má neobvykle široký záběr. Přináší aktuální poznatky speciálně pedagogické teorie a praxe, přičemž se opírá o poznatky a zkušenosti jak domácí, tak zejména zahraniční.
učebnice
Ukázky

Speciální pedagogika

149 Kč
119 Kč
Základy elektrotechniky - 20%
Stručná, jednoduchá a moderní učebnice pro střední školy. Vhodná pro všechny začínající zájemce o tento obor. Uvádí hlavně poznatky potřebné pro praktickou činnost.
učebnice
Ukázky

Základy elektrotechniky

99 Kč
79 Kč
Učitel a rodič - 20%
Publikace pojednává o tématu v pedagogické literatuře doposud opomíjeném: o spolupráci školy a rodičů. Je zaměřena především na učitele, který komunikuje s rodiči, vede třídní schůzky a nabízí rodičům další formy spolupráce.
učebnice
Ukázky

Učitel a rodič

254 Kč
203 Kč
Allez hop! Francouzština pro každého - 20%
Moderní učebnice francouzštiny opravdu pro každého. Je vhodná jak do výuky na středních školách, gymnáziích a univerzitách, tak i ve školách jazykových.
učebnice
Ukázky

Allez hop! Francouzština pro každého

349 Kč
279 Kč
Angličtina pro lamy - 20%
Angličtinář s mnohaletou praxí napsal knížku o anglickém jazyce, která je vtipná, a přitom poučná. Oslovit může nejen věčné začátečníky, ale i studenty, kteří mají potíže s tradičními učebnicemi nebo si prostě chtějí něco ujasnit.
učebnice
Ukázky

Angličtina pro lamy

239 Kč
191 Kč
Modelové otázky z fyziky pro přijímací zkoušky - 20%
Soubor modelových otázek je určen zájemcům o magisterské i bakalářské studium na 2. lékařské fakultě Univerzity Karlovy a slouží především k opakování poznatků získaných středoškolským studiem fyziky.
učebnice
Ukázky

Modelové otázky z fyziky pro přijímací zkoušky

190 Kč
152 Kč
500 phrases - 20%
V této knížce je sesbíráno celkem 500 českých vět spolu s anglickým překladem. Jsou zde využity všemožné časy i slovíčka právě tak, abyste si toho procvičili co nejvíce. Doporučená úroveň angličtiny je B1-B2.
učebnice
Ukázky

500 phrases

129 Kč
103 Kč
Angličtina pro samouky a věčné začátečníky - 20%
Učebnice angličtiny pro samouky akceptuje český způsob samostudia (oboujazyčné komentáře, řadu konverzací, příkladů a cvičení z tuzemského prostředí ad.).
učebnice
Ukázky

Angličtina pro samouky a věčné začátečníky

349 Kč
279 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 77 položek
<< < 1 2 3 4 .. 8 > >>