Nejprodávanější e-knihy - duben 2024
děti a mládež

Neuvěřitelné příhody z Baskerville Hall - 20%
Když si tajemný muž všimne úžasných dedukčních schopností mladého Arthura Conana Doyla, nabídne mu místo v tajné škole Baskerville Hall.
děti a mládež
Ukázky

Neuvěřitelné příhody z Baskerville Hall

249 Kč
199 Kč
Korunní princezny - 20%
(3x)
Wren a Rose jsou dvojčata z královského rodu, jež osud poslal každé jiným směrem. Rose vyrostla v královském paláci pod dohledem poručníka a vůbec netuší, že má sestru.
děti a mládež
Ukázky

Korunní princezny

329 Kč
263 Kč
Ztracený rok - 20%
Píše se rok 2020 a třináctiletý Matthew je během covidové pandemie uvězněný doma, jeho táta trčí ve Francii a maminka přestěhuje chlapcovu stoletou prababičku k nim domů, aby ji ochránila před nemocí.
děti a mládež
Ukázky

Ztracený rok

298 Kč
238 Kč
Něfo - 20%

Další k popukání zábavný, poněkud tajuplný příběh o neuvěřitelně laskavých rodičích a jejich děsivě příšerné dceři napsal fenomenální David Walliams a ilustracemi opatřil báječný Tony Ross.

děti a mládež
Ukázky

Něfo

198 Kč
158 Kč
Nejhorší učitelé na světě - 20%
(1x)
Miliony dětských čtenářů v mnoha zemích, kteří se bavili nad Walliamsovými knihami o nejhorších dětech na světě, se můžou těšit na povedenou sbírku děsivých dospělých, ba co hůř, těch nejděsivějších dospělých vůbec: učitelů.
děti a mládež
Ukázky

Nejhorší učitelé na světě

198 Kč
158 Kč
Prašina - 20%
(15x)
Prašina je tajuplné místo, temný ostrov uprostřed zářící Prahy. Nikdo neví proč, ale na Prašině nefunguje elektřina. Lampy tu nesvítí, tramvaje nejezdí, rádio nehraje, mobil je bez signálu.
děti a mládež
Ukázky

Prašina

135 Kč
108 Kč
Chlapec v pruhovaném pyžamu - 20%
(2x)
Brunovi se nechce opouštět starý dobrý pokojíček, školu a kamarády v Berlíně a stěhovat se do nového, osamělého a ponurého domu v tajemném místě jménem Aušic.
děti a mládež
Ukázky

Chlapec v pruhovaném pyžamu

169 Kč
135 Kč
Krysburger - 20%
Další zábavná, ale i dojemná knížka Davida Walliamse, autora, jehož hvězda na nebi dětské literatury stoupá už od jeho prvotiny Babička drsňačka.
děti a mládež
Ukázky

Krysburger

168 Kč
134 Kč
Golem - 20%
V jedinečné knize podivuhodných příběhů a pověstí od Eduarda Petišky se dozvíte mnohé o životě slovutného rabína Löwa, o jeho dětství, rozmluvách s císařem Rudolfem II. i o stvoření tajemného golema. Knihu ilustrovala česká výtvarnice Libuše Vendlová.
děti a mládež
Ukázky

Golem

269 Kč
215 Kč
Christopher - 20%
Když Christopher náhle ztratí to nejdražší, co v životě miloval, ovládne ho touha se pomstít.
děti a mládež
Ukázky

Christopher

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 168 položek
<< < 1 2 3 4 .. 17 > >>