Nejprodávanější audioknihy na CD - duben 2024
děti a mládež

Dědečku, vyprávěj – Příběhy starého Orientu - 11%
Dědečku, vyprávěj – Příběhy starého Orientu je další ze série knížek o laskavém a trpělivém dědečkovi a zvídavé vnučce Viktorce. Tentokrát se přeneseme do vzdáleného Orientu.
děti a mládež

Dědečku, vyprávěj – Příběhy starého Orientu

314 Kč
279 Kč
Pláňata - 11%
(4x)
Pavlína vyrůstá v domácnosti, kde to každý myslí dobře, a přesto se všichni dennodenně hádají. Otec nesnese matčiny nářky, ona v něm vidí opilce, prarodiče vědí všechno nejlíp, ségra má svůj svět.
děti a mládež

Pláňata

350 Kč
311 Kč
Příběhy včelích medvídků - 11%
Komplet oblíbených pohádek se včelími medvídky a Pučmeloudem, známých z televizního Večerníčku.
děti a mládež

Příběhy včelích medvídků

249 Kč
222 Kč
Vinnetou - 11%
Nejslavnější náčelník Apačů vstupuje na scénu. A s ním jeho přítel Old Shatterhand. Dva muži hájí spravedlnost a čest bílých i rudých bratrů proti všem zlosynům.
děti a mládež

Vinnetou

331 Kč
294 Kč
Kamarádi z lesa 1 - 2 - 3 - 11%
Audiokniha obsahuje tří knihy Kamarádi z lesa aneb v nouzi poznáš přítele, Kamarádi z lesa aneb kdo jinému jámu kopá, sám do ní padá a knihu Kamarádi z lesa aneb lež má krátké nohy.
děti a mládež
Ukázky

Kamarádi z lesa 1 - 2 - 3

189 Kč
168 Kč
Pohádky pro zlobivé bagry - 11%
Milá bagřátka, znáte pohádku o nenasytném bagrovi? Nebo o tom, jak Jeřáb, Míchačka a Lejzroň pomáhali bagřevici získat nevěstu? Případně o špindírovi jménem Karborund, co si nečistil zuby na lopatě, a díky tomu získal krásnou chalífovu dceru?
děti a mládež

Pohádky pro zlobivé bagry

179 Kč
159 Kč
Agnes a ostrov Stínů - 11%
(1x)
Stýskalo se vám po odvážné Agnes, veselém Karim, drzé koale Bobo, sucharovi Gormovi, moudrém Ezrovi a laskavé Leile? Vydejte se spolu s nimi vstříc dalšímu dobrodružství!
děti a mládež

Agnes a ostrov Stínů

386 Kč
343 Kč
Děvčátko Momo a ukradený čas - 11%
(1x)
Jsou věci, které potřebují čas… A nesmírně. Tik tak, je to tak. Ještě že v jednom kamenném italském divadle žije Momo, holčička s nádhernýma očima a se srdcem na dlani, která umí druhým báječně naslouchat. To každý nedovede.
děti a mládež

Děvčátko Momo a ukradený čas

314 Kč
279 Kč
Golem a jiné židovské pověsti a pohádky ze staré Prahy - 11%
Kniha podivuhodných příběhů a poetických pověstí ze staré Prahy otevírá před čtenářem zapomenutý svět židovského města i se svými tajemstvími.
děti a mládež

Golem a jiné židovské pověsti a pohádky ze staré Prahy

314 Kč
279 Kč
Já, Finis - 11%
Ze Země se ztrácí kluci. Přesně v den svých osmých narozenin beze stopy zmizí a nikdo tomu nedokáže zabránit. Lidé ztratili veškerou naději, dokonce si už ani nekladou otázky kdo, kam a hlavně proč chlapce unáší. Dvanáctiletý Petr však nezmizel.
děti a mládež

Já, Finis

314 Kč
279 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 32 položek
<< < 1 2 3 4 > >>