Nejprodávanější audioknihy na CD - duben 2024
česká

Dědictví - 11%
„Roba je enem na robotu,“ zní poučení, které předávají ženy na Hlučínsku z generaci na generaci. Těžký život, do kterého zasáhne i válka, poutavě popisuje autorka, která tento kraj dobře zná.
česká

Dědictví

313 Kč
278 Kč
Eliáš a babička z vajíčka - 11%
Vtipný, citlivý a laskavý příběh o malém chlapci, na kterého nemají jeho rodiče čas. Cítí se sám, dokud v zahradě neobjeví vejce, z něhož se vyklube malinká babička s křídly.
česká

Eliáš a babička z vajíčka

268 Kč
238 Kč
Klekí Petra, bílý otec Apačů - 11%
Autorem knížky je Jaroslav Moravec, redaktor, spoluzakladatel nakladatelství Toužimský & Moravec, a posléze i spisovatel. Za hlavního hrdinu svého dobrodružného příběhu si vybral Klekí Petru, bělocha, který zasvětil svůj život Apačům.
česká

Klekí Petra, bílý otec Apačů

241 Kč
214 Kč
Kriminální příběhy osmdesátých let - 11%
Deset povídek o skutečných zločinech, které vyšetřovali špičkoví českoslovenští kriminalisté. Oblíbený žánr „true crime“ se věnuje opravdovým kriminálním případům a popisuje policejní pátrání podle vyprávění reálných detektivů.
česká

Kriminální příběhy osmdesátých let

316 Kč
281 Kč
Pátrači na stopě aneb Dětské detektivky s hádankou - 11%
Deset původních českých detektivních příběhů pro děti s hádankou, které vycházejí též knižně. Osmiletý Petr a dvanáctiletá Pavla jsou sourozenci, kteří se stávají svědky nebo přímými účastníky vyšetřování různých kriminálních případů.
česká

Pátrači na stopě aneb Dětské detektivky s hádankou

297 Kč
264 Kč
Smutek poručíka Borůvky - 11%
Soubor vtipně napsaných detektivních povídek z šedesátých let, které spojuje postava melancholického vyšetřovatele – poručíka Borůvky.
česká

Smutek poručíka Borůvky

329 Kč
292 Kč
Tajuplné příběhy - 11%
Vraždy, duchové i nevysvětlitelná zmizení. Sbírka napínavých a dobrodružných povídek z pera mistra vypravěče Arthura Conana Doyla. Co se děje v záhadném vlaku, ve kterém mizí cestující a nečekaně se objevují mrtvá těla?
česká

Tajuplné příběhy

260 Kč
231 Kč
Veterinářka vypráví - 11%
Příběhy o zvířatech a o tom, co je možné při jejich léčení zažít. Veterinářka se snaží za každých okolností zvířatům pomoci. S láskou a velkým osobním nasazením.
česká

Veterinářka vypráví

322 Kč
286 Kč
Zelené báje - 11%
(2x)
Originální pohádkové příběhy, v nichž se snoubí krásná literatura s pochopením křehké rovnováhy ve světě přírody.
česká

Zelené báje

354 Kč
314 Kč
Černá lilie - 11%
(1x)
Oldřich z Chlumu se svými pomocníky řeší vraždy na hradě Valdek. Podezřelých je mnoho, protože na hradě se právě koná rodinná slavnost. Jaké tajemství skrývá vzácná tapiserie?
česká

Černá lilie

358 Kč
318 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 112 položek
<< < 1 2 3 4 .. 12 > >>