Nejprodávanější Kniha - duben 2024
pro nejmenší

Husa Líza a vánoční hvězda - 11%
(1x)
Když husa Líza zjistí, že na vánočním stromě chybí hvězda, vydá se na dlouhou cestu, aby z oblohy uloupla jednu zářící hvězdu. Je jí jedno, jak dlouhé bude její putování, ona se nevzdá!
pro nejmenší

Husa Líza a vánoční hvězda

194 Kč
172 Kč
Jedeme, jedeme - 11%
(2x)
Seznamte své děti se vším, co se týká cestování, ať už jde o auta a jízdu po silnici, cestu tramvají, vlakem, lodí či autobusem. Vyprávějte si s dětmi a najděte, co je ukryto v obrázcích. Humorné leporelo pro nejmenší čtenáře.
pro nejmenší

Jedeme, jedeme

89 Kč
79 Kč
Pro nejmenší - Zábava pro chlapečky se samolepkami - 11%
Spoj tečky ve směru šipek a dokonči obrázky. Najdi podobné ptáčky a spoj je čarami. Nalep samolepky tak, aby se cestující dívali ve směru letu. Nalep samolepky v naznačeném barevném pořadí...
pro nejmenší

Pro nejmenší - Zábava pro chlapečky se samolepkami

62 Kč
55 Kč
Co umí Krtek? - 11%
Leporelo pro nejmenší je souborem ilustrací nejrozmanitějších činností a dovedností oblíbeného Krtka, částečně doplněné krátkými citoslovci k vystižení nálad a pocitů, blízkých malým čtenářům.
pro nejmenší

Co umí Krtek?

116 Kč
103 Kč
Dovednosti předškoláka Přiřazování a třídění - 11%
Děti budou rozvíjet předškolní dovednostmi, představivost, logické uvažování i jemnou motoriku v tomto barevném a hravém pracovním sešitě se samolepkami.
pro nejmenší

Dovednosti předškoláka Přiřazování a třídění

89 Kč
79 Kč
Jemná motorika Tvary - 11%
Pracovní sešit se samolepkami pomáhá dětem předškolního věku naučit se dobře poznávat tvary. Aktivity rozvíjí učení tvarů, barev i jemnou motoriku.
pro nejmenší

Jemná motorika Tvary

89 Kč
79 Kč
Kočka Tečka učí tvary Čtverce se samolepkami - 11%
Pracovní sešit se samolepkami čtverců vybízí děti, aby dokončovaly obrázky. Více než 250 samolepek podporuje poznávání barev, představivost a jemnou motoriku.
pro nejmenší

Kočka Tečka učí tvary Čtverce se samolepkami

89 Kč
79 Kč
Kočka Tečka učí tvary Kruhy se samolepkami - 11%
Pracovní sešit se samolepkami kruhů vybízí děti, aby dokončovaly obrázky. Více než 250 samolepek podporuje poznávání barev, představivost a jemnou motoriku.
pro nejmenší

Kočka Tečka učí tvary Kruhy se samolepkami

89 Kč
79 Kč
Samolepky krok za krokem - Dinosauři - 11%
Tento hravý samolepkový sešit plný barev povzbuzuje děti k dolepování a dokončování obrázků s dinosaury. Úkoly v sešitě jsou sestaveny tak, aby se zvyšovala jejich obtížnost.
pro nejmenší

Samolepky krok za krokem - Dinosauři

89 Kč
79 Kč
Samolepky krok za krokem - Princezny - 11%
Tento hravý samolepkový sešit plný barev povzbuzuje děti k dolepování a dokončování obrázků s princeznami. Úkoly v sešitě jsou sestaveny tak, aby se zvyšovala jejich obtížnost.
pro nejmenší

Samolepky krok za krokem - Princezny

89 Kč
79 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 44 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>