Nejprodávanější Kniha - duben 2024
dospívající mládež

Až včera dorazíš - 6%
(1x)
Dvanáctiletá Miranda začne zničehonic zažívat spoustu podivných věcí. A tak se vydává na napínavou cestu, během které do sebe začne všechno zapadat a na jejímž konci stojí fascinující odhalení.
dospívající mládež

Až včera dorazíš

220 Kč
207 Kč
Amen - 11%
AMEN. Anuša, Marina, Eva a Nataša, z jejichž iniciál se skládá romské slovo AMEN – MY, jsou kamarádky na život a na smrt. Až na nejmladší Natašu končí základní školu a rozhodují se, co dál.
dospívající mládež

Amen

332 Kč
295 Kč
Chci jen tebe - 11%
Zůstat, nebo jít? Eva má na první pohled spořádanou rodinu – dvě dcery, dvě vnoučata a muže, který ji před časem podvedl.
dospívající mládež
Ukázky

Chci jen tebe

359 Kč
319 Kč
Poslední gambit
(5x)
Už za pár týdnů zdědí Avery Grambsová miliardy. Stačí jen přežít. Napětí se však stupňuje a situace je nebezpečnější než když dřív. Jediné, co Avery pomáhá ze všeho se nezbláznit, jsou bratři Hawthornové.
dospívající mládež

Poslední gambit

404 Kč
Tvůj příběh - 11%
Mistrovské rady pro psavce. Ruta Sepetysová ve své knize rad pro začínající spisovatele vybízí čtenáře k tomu, aby nahlédli do svého nitra a odkryli vzpomínky.
dospívající mládež
Ukázky

Tvůj příběh

332 Kč
295 Kč
Vezmi si mé srdce - 11%
Lásku si koupit nemůžeš... ale zachránit se dá. Wren všichni považují za moc organizovanou. Ale když do kavárny vejde Asher, kluk k nakousnutí, pravidla letí z okna.
dospívající mládež
Ukázky

Vezmi si mé srdce

359 Kč
319 Kč
Zimní bitva - 11%
Sirotčinec nebo spíš převýchovný ústav v jedné nejmenované totalitní zemi, kde vládne tyranská Falanga vedená zahořklým Van Vlyckem, kde honicí psi chodí vzpřímeně a vězni jsou posíláni do krvavých gladiátorských zápasů.
dospívající mládež
Ukázky

Zimní bitva

324 Kč
288 Kč
Rekrut 244 - 11%
(1x)
Svět blízké budoucnosti trpí změnami klimatu, válkami a nekonečnými uprchlickými vlnami. Za vysokou zdí, která chrání starý kontinent od nebezpečného světa tam venku, se ale žije šťastně a pohodlně.
dospívající mládež
Ukázky

Rekrut 244

333 Kč
296 Kč
Kočičí válečníci 2 - Oheň a led - 11%
(1x)
Druhý díl rozsáhlé ságy Kočičí válečníci začíná v době bezlistí. Domácí mazlíček Zrzek dostává nové jméno Ohnivous. Povýšil mezi válečníky, ale respektuje ho velitelka a starší v klanu? Uznání si teprve musí vysloužit!
dospívající mládež

Kočičí válečníci 2 - Oheň a led

224 Kč
199 Kč
Nicky & Věra - 11%
(2x)
Nová kniha Petra Síse vypráví skutečný příběh o holocaustu, který by neměl být zapomenut. Mladý Angličan Nicholas „Nicky“ Winton se v roce 1939 podílel na záchraně dětí a jejich převozu vlaky z Prahy do Londýna.
dospívající mládež
Ukázky

Nicky & Věra

356 Kč
316 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 27 položek
<< < 1 2 3 > >>