Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - duben 2024
dospívající mládež

Až včera dorazíš - 6%
(1x)
Dvanáctiletá Miranda začne zničehonic zažívat spoustu podivných věcí. A tak se vydává na napínavou cestu, během které do sebe začne všechno zapadat a na jejímž konci stojí fascinující odhalení.
dospívající mládež

Až včera dorazíš

220 Kč
207 Kč
Amen - 11%
AMEN. Anuša, Marina, Eva a Nataša, z jejichž iniciál se skládá romské slovo AMEN – MY, jsou kamarádky na život a na smrt. Až na nejmladší Natašu končí základní školu a rozhodují se, co dál.
dospívající mládež

Amen

332 Kč
295 Kč
Chci jen tebe - 11%
Zůstat, nebo jít? Eva má na první pohled spořádanou rodinu – dvě dcery, dvě vnoučata a muže, který ji před časem podvedl.
dospívající mládež
Ukázky

Chci jen tebe

359 Kč
319 Kč
Poslední gambit - 11%
(4x)
Už za pár týdnů zdědí Avery Grambsová miliardy. Stačí jen přežít. Napětí se však stupňuje a situace je nebezpečnější než když dřív. Jediné, co Avery pomáhá ze všeho se nezbláznit, jsou bratři Hawthornové.
dospívající mládež

Poslední gambit

404 Kč
359 Kč
Tvůj příběh - 11%
Mistrovské rady pro psavce. Ruta Sepetysová ve své knize rad pro začínající spisovatele vybízí čtenáře k tomu, aby nahlédli do svého nitra a odkryli vzpomínky.
dospívající mládež
Ukázky

Tvůj příběh

332 Kč
295 Kč
Vezmi si mé srdce - 11%
Lásku si koupit nemůžeš... ale zachránit se dá. Wren všichni považují za moc organizovanou. Ale když do kavárny vejde Asher, kluk k nakousnutí, pravidla letí z okna.
dospívající mládež
Ukázky

Vezmi si mé srdce

359 Kč
319 Kč
Zimní bitva - 11%
Sirotčinec nebo spíš převýchovný ústav v jedné nejmenované totalitní zemi, kde vládne tyranská Falanga vedená zahořklým Van Vlyckem, kde honicí psi chodí vzpřímeně a vězni jsou posíláni do krvavých gladiátorských zápasů.
dospívající mládež
Ukázky

Zimní bitva

324 Kč
288 Kč
Rekrut 244 - 11%
(1x)
Svět blízké budoucnosti trpí změnami klimatu, válkami a nekonečnými uprchlickými vlnami. Za vysokou zdí, která chrání starý kontinent od nebezpečného světa tam venku, se ale žije šťastně a pohodlně.
dospívající mládež
Ukázky

Rekrut 244

333 Kč
296 Kč
Kočičí válečníci 2 - Oheň a led - 11%
(1x)
Druhý díl rozsáhlé ságy Kočičí válečníci začíná v době bezlistí. Domácí mazlíček Zrzek dostává nové jméno Ohnivous. Povýšil mezi válečníky, ale respektuje ho velitelka a starší v klanu? Uznání si teprve musí vysloužit!
dospívající mládež

Kočičí válečníci 2 - Oheň a led

224 Kč
199 Kč
Nicky & Věra - 11%
(2x)
Nová kniha Petra Síse vypráví skutečný příběh o holocaustu, který by neměl být zapomenut. Mladý Angličan Nicholas „Nicky“ Winton se v roce 1939 podílel na záchraně dětí a jejich převozu vlaky z Prahy do Londýna.
dospívající mládež
Ukázky

Nicky & Věra

356 Kč
316 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 27 položek
<< < 1 2 3 > >>