Nejprodávanější tituly - duben 2024
Kouzelné čtení

Kouzelné čtení - Vesmír - 11%
Interaktivní mluvící kniha Vesmír z edice Kouzelné čtení ukáže dětem od 6 let, jak dlouhou cestu ušel výzkum od prvotního pozorování hvězd až po lety na Měsíc a ještě dál.
Kouzelné čtení

Kouzelné čtení - Vesmír

386 Kč
343 Kč
Kouzelné čtení - Hravý sport - 11%
Interaktivní kniha Hravý sport z edice Kouzelné čtení je určena pro sportovce a sportovkyně od 5 let, kteří se pomocí mluvicí Albi tužky dozví zajímavé informace ze světa sportu.
Kouzelné čtení

Kouzelné čtení - Hravý sport

386 Kč
343 Kč
Kouzelné čtení - Kouzelné hodiny 2.0 - 11%

Naučte děti poznávat čas pomocí zábavných Kouzelných hodin z edice Kouzelné čtení. Nutno vlastnit Elektronickou Albi tužku, která se prodává zvlášť.

Kouzelné čtení

Kouzelné čtení - Kouzelné hodiny 2.0

251 Kč
223 Kč
Kouzelné čtení - Hravá čísla - 11%
Interaktivní mluvící dětská kniha Hravá čísla z edice Kouzelné čtení seznámí děti od 3 let s čísly a naučí je počítat do dvaceti.
Kouzelné čtení
Ukázky

Kouzelné čtení - Hravá čísla

386 Kč
343 Kč
Kouzelné čtení - Adventní kalendář - 2.vydání - 11%
Čekání na Vánoce a dárky může dětem připadat nekonečné. Zkraťte jim dobu adventu s Adventním kalendářem z edice Kouzelné čtení, který jim pomůže s odpočítáváním posledních dnů do Vánoc.
Kouzelné čtení

Kouzelné čtení - Adventní kalendář - 2.vydání

161 Kč
143 Kč
Kouzelné čtení - My very first english - 11%
Jak co nejpřirozeněji a nejsnadněji seznámit děti s angličtinou? Přibližte jim jejich každodenní svět v duchu celosvětově uznávané metody Helen Doron a s knihou My very first English z edice Kouzelné čtení
Kouzelné čtení

Kouzelné čtení - My very first english

386 Kč
343 Kč
Kouzelné čtení - minikniha Dinosaurus - 11%
Dinosauři žili na naší planetě před mnoha a mnoha miliony let. Jací vlastně byli? Velcí, hluční a věčně hladoví! V knížce se potkáš s tyranosaurem rexem a brontosaurem. Stačí ji jen otevřít a na chvilku se ocitneš s obrovskými tvory v pravěku.
Kouzelné čtení

Kouzelné čtení - minikniha Dinosaurus

206 Kč
183 Kč
Kouzelné čtení - minikniha Kočka - 11%
Je jedno, jestli je kočička mourovatá, bílá, černá, rezavá nebo s flíčky, všechny mají rády lenošení, zvláště na sluníčku. Kočičky jsou přebornice v lezení, a tak pro ně není problém zdolat třeba plot, když se vydávají na noční výpravy.
Kouzelné čtení

Kouzelné čtení - minikniha Kočka

206 Kč
183 Kč
Kouzelné čtení - minikniha pro nejmenší Léto - 11%

Minikniha Léto z edice Kouzelné čtení je určena nejmenším dětem. Seznámí je s naším nejteplejším ročním obdobím. Kniha dětem od 2 let ukáže, čím vším se mohou přes prázdniny bavit. Přišel čas léta a s ním jsou tu i prázdniny.

Kouzelné čtení

Kouzelné čtení - minikniha pro nejmenší Léto

206 Kč
183 Kč
Kouzelné čtení - My first english - 11%
Na farmě, u lékaře nebo třeba na oslavě? Ano, existuje řada míst a věcí, které se teď hravě naučíte pojmenovat anglicky s interaktivní mluvící knihou My first English z edice Kouzelné čtení.
Kouzelné čtení

Kouzelné čtení - My first english

386 Kč
343 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 28 položek
<< < 1 2 3 > >>